anticelulit

Pitanje veka: Šta uraditi kako koža ne bi ostarila? Prirodne procese je nemoguće zaustaviti, oni se jednostavno dešavaju i idu svojim tokom, ali borba protiv starenja kože nije uzaludna, jer daje odlične rezultate kada se sa njom na vreme krene i kada se preduzmu svi potrebni koraci.

Prvi i najosnovniji korak jeste hidratacija, jer dehidrirana koža mnogo brže stari i izgleda lošije, a hidratacija se obezbeđuje unosom dovoljne količine tečnosti tokom svakog dana, kao i kvalitetnom i adekvatnom kućnom negom koja je zasnovana na osnovu tipa i stanje kože, tj. na osnovu potreba koje vaša koža ima. Na sve ovo se nadovezuju brojni kozmetički tretmani, a tu je i estetska hirurgija, za sve one koji žele neke veće i brže promene na svom licu ili telu.

Međutim, ako ne volite anestezije i operacione sale, postoji tretman koji ima odlične učinke, a može se kombinovati sa drugima u iste svrhe, to je biorevitalizacija lica bez izgled ili PRX T33 tretman.

Šta je PRX T33 tretman?

Iako mu je naziv malo komplikovaniji, PRX tretman je zapravo vrlo jednostavan i brzo se izvodi, jer se radi o pilingu kože. Međutim, ovo nije piling koji kao brojnu koristi da se koža dubinski očisti, već da se dubinski neguje, s tim što je podstiče na obnavljanje koje kao rezultat ima mnogo togaa, a ujedno i čvršću, elastičniju i mlađu kožu.

PRX T33 tretman je piling koji sadrži određene kiseline i hidrogen koji se utrljavaju u kožu i na taj način dopiru do njenog osnovnog sloja, čime se podstiče obnavljanje kože. Pored mlađeg izgleda, ovaj tretman je odličan za sve one koji imaju problem sa aknama, koji imaju problematičnu kožu, deluje na smanjenje ožiljaka, depigmentacija na koži, na strije, kao i na povećanje tonusa kože. Još jedna važna prednost PRX T33 tretmana, tj. hemijskog pilinga, jeste što se može kombinovati sa klasičnom birevitalizacijom lica, sa klasičnim kozmetičkim tretmanima, kao i sa tretiranjem kože botoksom i filerima, što znači da se može koristiti u različitim situacijama i kombinacijama bez ikakvog straha.

Šta je klasična biorevitalizacija lica?

Biorevitalizacija ili biostimulacija lica, predstavlja ubrizgavanje koktela hijalurona, amino kiselina i vitamina potrebnih koži, putem injekcione metode, ali se za to koriste mikro iglice koje ne stvaraju bol, već više osećaj peckanja. Tretman se radi nakon potpunog čišćenja kože lica i nanošenja anestetika u kremi, tako da se ne razlikuje mnogo od klasičnih kozmetičkih tretmana, a prijatniji je dosta i od klasičnog higijenskog čišćenja lica. Za rezultat ima podignut tonus kože, elastičniju kožu, popunjene bore, linije, zdrav sjaj i jedrinu, koji zajedno daju mlađi izgled.

Biorevitalizacija predstavlja tretman koji utiče na hidrataciju kože i stimulaisanje organizma da samostalno proizvodi kolagen koji je odgovoran za mladalački izgled, tako da pripada redu neinvazivnih metoda u brobi protiv starenja. Sličan je način delovanja i namena kao i tretman PRX T33, ali budući da se radi o pilingu, ovaj tretman se zove biorevitalizacija lica bez igle.

Kada je vreme za PRX T33?

Vreme za tretmane koji neguju kožu je uvek, nikada nije pogrešno, ali ako već sa 30 krenete u ozbiljniju borbu protiv starenja, onda će vam koža dug niz godina i decenija biti zahvalna i to će vam vraćati lepim i mladolikim izgledom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *