Prisluškivači su od davnina na vrhu liste osnovne špijunske opreme. I iako mnogi osuđuju prisluškivanje i praćenje osoba, ne može se poreći da je upravo špijunaža dovela do otkrića velikih političkih i ranih tajni. Zahvaljujući dobro razvijenoj špijunskoj mreži sprečeni su brojni događaji koji bi mogli imati katastrofalne posledice. Danas je tehnologija prisluškivača veoma uznapredovala i postala dostupna gotovo svima. U nastavku pročitajte koji su to najprodavaniji modeli u Srbiji.

Prisluškivač GSM

Prisluškivač GSM se na našem tržištu pokazao kao jedan od najprovavanijih modela. Razlog za to je što su poznavaoci prisluškivača prepoznali kvalitet i prednosti ovog uređaja. Veoma važna karakteristika ovog uređaja je neograničena udaljenost prisluškivanja i korišćenje SIM kartice.

Kvalitet zvuka će biti odlučan bez obzira na udaljenost. Ovi prisluškivači se aktiviraju ubacivanjem kartice u uređaj. Dodatna prednost je trajanje baterije. Naime, baterija može izdržati i do 30 dana bez punjenja ukoliko podesite standby režim.

Prisluškivači u LED sijalici

Ovaj veoma zanimljiv model je idealno rešenje ukoliko osoba koju želite da prisluškujete već sumnja u to. Šanse da se otkrije ovaj prisluškivač su minimalne jer se ovaj tip prisluškivača ne razlikuje ni po čemu u odnosu na običnu LED sijalicu.

Ovi prisluškivači radi na principu mobilne mreže. Što znači da može biti postavljen bilo gde, a da se ne izgubi kvalitet prisluškivanja. Takođe, ovaj prisluškivač ima senzor zvuka koji se aktivira kada neko priča u prostoriji koja se prisluškuje. Instalacija ovih modela je veoma jednostavna: potrebno je samo da sijalicu zavrnete kao i bilo koju drugu.

Prisluškivači kao punjači za mobilni telefon

Mobilni telefoni su postali naša svakodnevnica. Noviji modeli mobilnih zbog aplikacija i ogućnosti zahtevaju i češće punjenje. Upravo zbog toga su prisluškivači kao punjači mobilinih jedan od najprodavanijih modela. Ovi prisluškivači izgledaju potpuno isto kao obični punjači.

Ovaj uređaj pruža mogućnost da prisluškujete tako što ćete pozvati broj kartice koju ste ubacili. Međutim, ovaj prisluškivač omogućava da podesite tako da se uređaj aktivira glasom. Još jedna prednost je to što je vreme prisluškivanja neograničeno.

Kompjuterski miš kao prisluškivač

Kompjuterski miš kao prisluškivač se pokazao kao veoma dobar izbor jer su obični kompjuterski miševi veoma zastupljeni u poslovnim i ostalim prostorijama, pa ne izazivaju sumnju. Takođe, aktivacija je veoma jednostavna: potrebno je samo da ubacite SIM karticu u miša i pozovete broj sa kartice.

Ovi prisluškivači su veoma osetljivi i počinju sa snimanjem čak i ukoliko se u prostoriji šapuće. Ukoliko imate firmu i sumnjate u svoje zaposlene, ovaj model je pravi izbor za vas.

Prisluškivači u produžnom kablu

Ovi prisluškivači su još jedan od traženih modela. Jedna od glavnih karakteristika je to što se produžni kabl sa prisluškivačem nimalo ne razlikuje u odnosu na običan. Ovaj uređaj se može koristiti kao i svaki obični produžni kabl, a za aktivaciju prisluškivanja je potrebna samo SIM kartica. Senzor prisluškivača reaguje na glasove i automatski se aktivira na taj način.

Prisluškivač lokator

Prisluškivač lokator je idealan za praćenje automobila. Ovaj model vam omogućava da, pored prisluškivanja dobijete i lokaciju automobila. Takođe, ovi prisluškivači su se pokazali kao dobri za praćenje dece, ili kućnih ljubimaca jer je ovo uređaj 2 u 1: i prisluškivač i lokator.

Ostale modele prisluškivača možete pogledati na stranici prisluskivači na sajtu Spytech-a.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *