Da li već planirate slavlja za doček Nove 2023. godine? Znamo da je rano, ali zašto ne izbjegnete stres odlučivanja u zadnji čas i ove godine sve isplanirate na vrijeme?

Beograd je uvijek odlična opcija, bilo za odmor, bilo za poslovni put ili doček nove godine. Pa zašto onda ne planirate doček Nove godine u Beogradu? Kako bi vam olakšali proces traženja ponuda, sastavili smo listu najboljih mjesta za doček nove godine u glavnom gradu Srbije.

Najbolje opcije za doček Nove godine u Beogradu

Restoran Košuta

Restoran Košuta nalazi na Košutnjaku i ima odličnu lokaciju jer je okružen prirodom, šumom i privatnim jezerom. Košuta kompleks sastoji se iz 5 objekata, koji čine svečana sala, restoranska sala, kamin sala, mala konferencijska sala i garden sala koja se može otvoriti tokom ljetnih mjeseci.

Restoran Košuta je prepoznatljiv po izuzetnom kvalitetnoj hrani i vrhunskoj usluzi i što se nivoa ugostiteljstva tiče jedan je od lidera u Beogradu. Restoran je poznat je po odličnim kuvarima i izuzetnim gurmanlucima i specijalitetima vrhunskog kvaliteta. Zato smo sigurni i da vas za doček Nove godine takođe očekuje izvrsna hrana i da kuvari restorana neće podbaciti, kao što nisu nikada do sada.

Cijena dočeka Nove godine u ovom restoranu se kreće između 40 i 70 evra, a sve zavisi koje mjesto odaberete. U cijenu je uključena hrana i piće. 

Kafana Druga Kuća

Kafana Druga Kuća se nalazi u strogom centru Beograda i poznata je po odličnoj muzici i veseloj atmosferi. Lokacija na kojoj se nalazi ova kafana je Nušićeva 27, pa je lokal lako dostupan i do njega se može stići automobilom, taksijem ili gradskim prevozom. Lokal je renoviran i predstavlja mjesto sa klupskom atmosferom i skladom modernog dizajna i detalja uklopljenih sa ukusom.  Druga Kuća je postala već legendarno mjesto za noćni provod u Beograd, a lokal je nedavno proslavio i deceniju postojanja. 

Prethodnih godina, cijene dočeka Nove godine su bile od 30 do 70 evra, u zavisnosti kakvo mjesto želite. 

Hotel Falkensteiner

Hotel Falkensteiner se nalazi blizu Dunava, u centru poslovne i moderne zone Beograda.  Ovaj hotel je ujedno i jedan od najprestižnijih hotela u prestonici i na Balkanu. Falkensteiner je dio poznatog istoimenog lanca hotela i spada u grupu luksuznih hotela visoke klase. Hotel nudi moderan dizajn, komfor, kao i vrhunsku uslugu. S obzirom da je u centru grada, lako je dostupan i do njega se jednostavno stiže iz bilo kog dijel Beograda. Takođe, odlično je povezan sa aerodromom.  O kakvom se luksuzu radi govori i činjenica da ga je dizajnirao svjetski poznati arhitekta Boris Podrecci.

Pored lako dostupne lokacije, prednost je i veliki parking prostor ispred hotela kao i podzemna garaža. Što se tiče cijena za doček, one su se prošle godine kretale od 50 do 80 evra, a u cijenu su bili uključeni hrana i piće.

Splav River

Novu godinu možete dočekati i na veoma popularnom splavu River koji se nalazi na Ušću.  River splav i njegovo ljubazno i profesionalno osoblje učiniće doček Nove godine još ljepšim. Naravno, tu je i bogata ponuda pića u neograničenim količinama kako biste se prepustili uživanju uz nastupe sjajnih izvođača na bini. Cijene za doček su se prethodnih godina kretale do 20 evra za pult, pa do 500 evra za VIP separe. Centralni separe je 30 evra, veliki separe je 250 evra, a mali 170 e. Cijene mjesta sa visokim sjedenjem su 80 i 100 evra, u zavisnosti od pozicije na splavu. Barski stolovi koštaju 30 evra.

Zaključak

Doček Nove godine u Beogradu zaista može da bude nezaboravno iskustvo. Najbolje od svega je što imate mnogo opcija, pa mjesto za doček možete birati na osnovu muzike koja će biti, hrane, lokacije, ali i cijene koju ste spremni potrošiti na slavlje. Svjesni smo da  su budžeti različiti i zato je zaista super što u Beogradu možete da potrošite 40 evra ili preko 100 za doček. U svakom slučaju odlična atmosfera i dobar provod vam neće izostati, bez obzira gdje dočekujete Novu godinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *