Kožne jakne nikada neće izaći iz mode. Mogu da se menjaju trendovi po pitanju modela i boja, kao i odevnih kombinacije uz koje ih je moguće nositi, ali sigurni smo da neće doći vreme kada će one prestati u potpunosti da se nose.

Kožne jakne nose svi, bilo da preferiraju jedan ili drugi stil, bilo da obraćaju pažnju na trendove ili da ih oni uopšte ne interesuju. Svako od nas ima bar jednu kožnu jaknu, a mnogi imaju i više modela u svom ormaru. Dakle, nije pogrešno ukoliko imate neki model od pre nekoliko godina, jer je kod kožnih jakni samo jako važno da ih dobro održavate i na pravi način kombinujete sa ostatkom odeće. Izdvajamo četiri trenutno veoma popularna modela među kojima i sigurno i vi imate favorita.

Jednostavna kožna jakna, bez detalja i upadljivog rajsferšlusa

Dakle, izuzetno moderna i uvek popularna je kožna jakna koja je vrlo jednostavna. Dakle, to je ona kožna jakna koju uvek i u svakoj prilici možete da nosite. Možete da je nosite do grada kada idete u šetnju, možte da je nosite uveče kada izlazite, možete da je nosite na posao, a možete da je obučete i kada krenete u teretanu, preko opreme za trening ili preko trenerke i ona će se savršno uklopiti. Zato je uvek potrebno da ovako jedan neupadljivi model uvek imamo u svom garderoberu, jer u slučaju da ne znamo šta ćemo uvek možemo da se vratimo njoj.

Kožne jakne sa umetnutim platnenim delom

Ove jakne mogu da izgledaju veoma interesantno. I naravno, ove jakne ne možete kao u prethodnom slučaju nositi u bilo kojoj prilici. Dakle, njih možete da nosite samo u odgovarajućim prilikama, tačnije uz odgovarajuću odevnu kombinaciju i teško ćete moći da je navučete na brzinu kada ne znate šta biste nosili. Dakle, one uglavnom nisu jakne za kežual varijante. Često ove jakne mogu da budu i te kako elegantne, te zbog toga nisu za svaku priliku.

kozne jakne

Kožne jakne sa rebrastim rukavima

Kožne jakne koje imaju rebraste rukave izgledaju uvek skupo. One ne samo da izgledaju skupo, već često deluju i kvalitetnije na dodir, jer su napravljene od malo čvršćeg materijala i samim tim deluju izdržljivije i otpornije. U ovim jaknama nam je uglavnom i toplije i zato su ove jakne i te kako popularne. Znamo da se nekada desi da u toku zime želimo da obučemo kožnu jaknu jer nam jedino ona ide uz neku odevnu kombinaciju, a znamo da će nam biti hladno i onda biramo najbolju opciju. U ovom slučaju to su upravo ove kožne jakne, koje će vas od svih kožnih jakni najbolje zaštititi. Često upravo one imaju i deblju postavu zbog koje su dodatno toplije.

Kožne jakne sa interesantnim radom

Ove jakne su u poslednje vreme i te kako popularne. Ukoliko volite jednostavnije stvari možda vam se ove jakne i neće baš svideti. Ipak, vremenom ćete videti koliko vam ove kožne jakne daju različite mogućnosti. Pre svega oslobodićete se straha kada je u pitanju stajling i oblačenje, a sa druge strane videćete koliko ćete se lepo osećati u malo drugačijim i specifičnijim stvarima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *