Bez detalja dom je prazan. Bez vaših ličnih detalja, vašeg ličnog pečata, dom nije vaš.

Kada se uselite negde morate znati i kako to da preuredite, kako da namestite, kako da taj novi dom prilagodite vama, da bude samo vaš i da se baš tu mnogo lepo osećate. Sve je zapravo u detaljima. Niko ne kaže da odmah sve treba da opremite i da sve treba odmah da izgleda kao iz snova i onako kako ste želeli. Možda već za par godina poželite nešto novo. Tako da, gledajte da polako i sa dobrim planom opremate vaš stan. Mi vam savetujemo da posebno obratite pažnju na ove detalje kada je uređenje doma u pitanju. 

cupavi-tepih

Komode, stočići i svi ti propratni detalji za uglove soba

Ćoškove i sve te neke prazne prostore moramo popuniti nekim detaljima. Obavezno treba razmišljati o određenim komodama, stočićima i sličnim stvarčicama, koje pored toga što će oplemeniti dom, mogu da budu veoma funkcionalni. Razmišljajte tako da vam svaka stvar u stanu ima više funkcija. Umesto komoda i stočića na to mesto mogu doći i one na primer slatke merdevine, na koje možete poređati biljke primer ili možete poređati knjige ili lampe, šta god da se vama učini kao interesatno. 

Tepisi 

Tepisi su jako važni kada je opremanje doma u pitanju. Trenutno su najpopularniji čupavi tepisi, koji su moderni i u trendu i gotovo da ih ima svaki stan čiji je enterijer urađen po modernim instrukcijama. Kada birate tepih, on mora da se naravno uklapa u vaš enterijer, međutim, taj tepih treba da služi tome i da doprinese toplini jednog doma. Upravo to čine čupavi tepisi, koji su premekani. Ono što je još interesatno sa čupavim tepisima uglavnom ih uzimaju ljudi koji imaju malu decu, jer praktčno da na njima ne postoji mogućnost da se povrede, jer je podloga debela i mekana, za razliku od običnih tepiha. U svakoj sobi bi trebalo da imate bar po jedan čupavi tepih, a od toga kolike su vam sobe zavisiće i sama veličina tepiha. 

Unificirane i zanimljive posude za kuhinju 

Ukoliko se posude za začine i ostale sitnice nalaze u kuhinji na vidljivom mestu, onda treba da izaberete unificirane, odnosno iste činije za sve to. Tačnije, ovde govorimo o kutijama. Dakle, kutije koje su iste, staklene na primer sa drvenim poklopcima. To je odlično da uvek vidite šta imate unutra, a i staklo je generealno najbolje kada govorimo o takvim vrstama. Tu možete držati sušeno voće, žitarice, semenke, koštunjavo voće i sve što vam padne na pamet. Na taj način vaša kuhinja neće izgledati raznoliko, već će sve biti na svom mestu. 

Ogledala 

Ogledalo je to koje čini jedan dom zaista savršenim. Gledajte da to budu neka originalna ogledala. Na primer, za dnevnu sobu možete izabrati ogledalo koje se sastoji od krugova i koje nije klasično ogledalo. Na taj način nećete imati onaj momenat „jao vidi ima ogledalo u dnevnoj“ već će se svi oduševiti time što imate takvu vrstu specifičnog ogledala. Naravno, hodnik je rezervisan za ogromno ogledalo, kao i dnevna soba. Ali i ogledala za kupatilo treba da budu izabrana pažljivo jer mogu da promene izgled cele prostorije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *