3

Popularnost električnih trotineta za sobom je povlačila i niz prilagođavanja u funkcionisanju saobraćaja, načinima prodaje, upotrebi i svesti pešaka i drugih učesnika u saobraćaju, ali i zakonskim regulativama. U Srbiji ovog dvotočkaša možete naći na više lokacija i mesta, a naravno kao i za većinu današnjih stvari, možete ga kupovati i preko online tj. web shop-ova i ako u vašem gradu nema prodavnica koje ga imaju u svojoj ponudi. Uz svaki kupljeni model dobijate i punjač za bateriju i određenu garanciju. 

Načini plaćanja su slični kao kod većine električnih aparata i uređaja. Imaćete mogućnost plaćanja kešom, platnim karticama, kreditnim karticama odloženo, čekovima građana na nekoliko meseci ili putem administrativne zabrane ako ste zaposleni. 

PRODAVNICE ELEKTIRČNIH UREĐAJA I APARATA

Najjednostavniji odgovor na pitanje gde možete kupiti električni trotinet su lokalne i gradske prodavnice koje se bave prodajom i ostalih električnih uređaja. Ako ih pak i nemate u svom gradu ili u ponudi nemaju električni trotinet koji vi želite, imate carstvo mogućnosti da to uradite putem internet tj. online prodavnica. 

Naravno, najbolje je kada možete da vidite proizvod koji kupujete. Ako još uz to dobijete i praktične savete profesionalnih prodavaca koji će u odnosu na to kome je električni trotinet namenjen i za koju svrhe, moći da vam ponude najbolji odnos cene i kvaliteta. 

Ako pak želite da potrošite manje novca za ovo prevozno sredstvo, na raspolaganju su vam i sajtovi koji se bave prodajom polovnih električnih trotineta. Tu ćete za manje novca kupiti isti proizvod, ali razlika je u tome što je on već korišćen i ne možete sa sigurnošću znati u kakvom je stanju. 

KOD MOBILNIH OPERATERA UZ MESEČNU TELEFONSKU PRETPLATU

Uslov za kupovinu na ovaj način je da imate postpejd karticu kod određenog operatera. Odnosno to znači da imate njihov mobilni telefonski broj za koji plaćate mesečnu nadoknadu. U odnosu na to koji paket koristiti dobićete ponudu modela koji možete kupiti kao i njihovu cenu i iznos mesečne rate koju plaćate uz plaćanje i mesečnog računa za paket koji imate. Kako navode, ne postoji kamata za odloženo plaćanje. 

Dakle, prednost je to što ih možete kupiti i dobiti odmah, a plaćati ih na rate i to samo uz posedovanje kartice određenog mobilnog operaterea i korišćenja njihovih usluga. Najbolja opcija je raspitati se direktno u poslovnici mobilnog operatera. Mana ovog načina kupovine je što imate vrlo ograničen izbor modela. 

U BEOGRADU IH MOŽETE IZNAJMITI NA ODREĐENO VREME

Sa porastom popularnosti električni trotinet u našem glavnom gradu možete iznajmiti na određeno vreme. Dakle, ako dolazite u glavnim grad na par dana i želite da izbegnete gradsku gužvu i stres izazvan vožnjom automobila, a sa druge strane ne želite ni da se vozite po gradskom prevozu, jednostavno možete iznajmiti svoj električni trotinet na sat, dan ili nekoliko dana. 

Cena iznajmljivanja zavisi od toga na koji period ga iznajmljujete, a imate mogućnost i da birate između više modela. Ovo privremeno rešenje pokazalo se kao veoma korisno i traženo. 

Takođe, za grupna iznajmljivanja možete dobiti posebne cene. 

Ovo može biti i odličan način za sve Beograđane da provedu slobodan vikend i upoznaju svoj grad iz jedne druge, nove perspektive. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *