Veče kod kuće ni u najavi ne izgleda zabavno, naročito ukoliko nemate ideju šta biste mogli da radite. Ipak, na to što ćete veče provesti kod kuće, nebitno da li sami ili u društvu, treba da gledate na drugačiji način – imaćete dovoljno vremena da se posvetite sebi ili da radite stvari za koje do sada niste imali vremena zbog svakodnevnih obaveza. Ipak, za slučaj da i dalje nemate predstavu kako da provedete slobodno vreme, mi smo napravili mali spisak zabavnih aktivnosti, a na vama je da odaberete svoju. Lep provod vam želimo!

Filmski maraton

Kad god vam je dosadno, filmovi su tu da vam podignu raspoloženje i poprave dan! Čak, zašto se zadržati na jednom filmu kada možete da organizujete filmski maraton i u toku jedne večeri odgledate sve delove omiljenog serijala?! Naravno, ovo je prihvatljivo samo ukoliko imate vremena na pretek i ukoliko sutradan nemate nekih bitnijih obaveza! Odaberite filmove, pripremite kokice i neka uživanje počne!

Savet plus: HDMI kablovi vam mogu pomoći da vaš lični bioskop stvara još bolji doživljaj!

Kako? Potreban vam je  HDMI kabl 10m  za povezivanje računara sa televizorom, a na ovaj način ćete uživati u omiljenim filmovima na većem ekranu, sa kvalitetnijom slikom i boljim zvukom jer HDMI kablovi prenose kako sliku, tako i zvuk. Uz jednostavno korišćenje i nisku cenu, HDMI kablovi su zaista odličan izbor za ovakve vrste aktivnosti!

Igrice

Ukoliko volite da igrate igrice, verujemo da ste već pronašli način da „ubijete“ vreme kada veče provodite kod kuće. Kao i u slučaju filmova, pripremite omiljenu igricu, piće, grickalice i počnite da obarate sopstven rekorde. HDMI kablovi vam i ovde mogu biti od pomoći jer će vam svakako biti bolji doživljaj da igricu posmatrate i igrate na ekranu televizora nego na malom ekranu laptopa. Bitno je naglasiti da HDMI kablovi sa televizorom mogu da povežu čak i mobilni telefon ili tablet, tako da eto još nekoliko sjajnih mogućnosti za zabavu na velikom ekranu i u punom doživljaju!

Večera za prijatelje

Volite da kuvate? Pa što niste rekli ranije! Šalu na stranu, eto još jedne ideje kako da provedete veče kod kuće – najpre se upustite u istraživanje novih recepata, zatim idite u kupovinu, a na kraju pripremite ukusnu večeru za pamćenje za svoje prijatelje ili voljenu osobu. Ne samo da ćete se i sami dobro zabaviti već ćete i drugim osobama ulepšati veče, a taj osećaj je definitivno neprocenjiv! Naravno, sada kuvate vi, a na sledeći na redu je neko od prijatelja. Eto zanimljive tradicije koju možete da izgradite sa svojim prijateljima.

Spa tretman u kućnoj varijanti

Bez obzira na to kog ste pola, malo nege nikada nije naodmet! Naravno, dame će odmah znati šta će da rade kada im se spomene spa tretman u kućnoj varijanti, dok će muškarci možda biti zbunjeni i samom terminologijom, ali recimo to ovako – pripremite sebi toplu kupku, opustite se i uživajte, dopustite sebi da zaboravite na sve probleme i u potpunosti se regenerišete. Prijaće vam, a uz to ćete biti spremni i za novi radni dan i nove obaveze. Pokušajte!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *