Dekoracija venčanja mnogo utiče na to kako će izgledati ceo taj dan. Znate da je za mnoge stvari u životu potrebno napraviti dobru atmosferu. Dakle, da bi bilo dobro, morate da pripremite teren za to. Da bi bilo sjajno i odlično, toj pripremi treba i te kako da se posvetite.

Kada kažemo detalji koji će vaše venčanje učiniti posebnijim, naravno da mislimo na dekoraciju venčanja, koja je praktično pola posla. Drugu polovinu čini bend. To su možda dve najvažnije stvari za svadbe. Zašto je dekoracija važna? Pa zato što će vaši gosti biti raspoloženiji ukoliko se osećaju posebno, a posebno će se osećati ukoliko im vi napraviti takvu atmosferu.

Ručno napravljeni putokazi do sale ili dvorišta

Ovo može da bude zaista preslatko. Zamislite to uzbuđenje kada idete na svadbu nekoga koga jako volite i cenite, a na svakom koraku imate praktično table, koje su napravljene od drveta i koje su ukrašene nekim belim cvećem. Cvetni aranžmani za svadbe zaista mogu biti neobični i lepi, ne morate se uvek držati klasike. Samim ovim gestom vi naglašavate vašim gostima kako brinete o njima i kako će se zaisigurno lepo provesti na vašem venčanju. Postoji mnogo načina da ovo uradite, zaista mnogo. Na ovaj način već na samom početku će se osetiti posebna atmosfera, imaće utisak da se zaista nešto lepo dešava i taj dobar osećaj će trajati tokom celog venčanja. Zaista pravom dekoracijom venčanja, možete da utičete na raspoloženje vaših gostiju. Konačno, na kraju tog puta treba da stoji i znak dobrodošlice. Na primer na vrh vaše kapije možete na komadu drveta, lepo isklesanog da napišete „dobrodošli“ ili na primer „welcome“. To će takoće dati posebnu čar celom tom danu.

Velika ljuljaška od cveća

Ovaj tip dekoracije venačanja zaista govori o tome da i te kako brinete o svakom detalju i da želite da vaše venčanje svi pamte. Ovako ćete ga i vi pamtiti. Velika ljuljaška napravljena od šarenog i svežeg cveća, koja se nalazi tu negde u dvorištu ili ispred dvorišta, zaista može da doprinese mnogo. Pre svega, to je još jedna dodatna ideja za prelepe fotografije sa venčanja. Sa druge strane, ona će fascinirati vaše zvanice.

Bokali sa različitim vrstama pića

Veliki bokali, koji imaju posebnu malu česmicu su savršeni za ovakve prilike. Ovo je toliko slatko, da ćete ovim potezom i te kako doprineti celokupnom danu. Sve zvanice vole neobične, male svari, o kojima će kasnije pričati. Ako na ovaj način dekorišete venčanje, sigurno će svima ostatiti u sećanju. Naime, ovde je zapravo poenta da svaki bokal ima posebnu česmicu. Neka u tim bokalima budu i alkoholna i bezalkoholna pića.

Drveće sa svećicama

Zar ovo nije fantastična ideja, ukoliko vaše venčanje pravite u kući ili ukoliko ga pravite u bašti nekog restorana? I sami zaključujete da dekoracija venčanja može da bude i te kako zabavna, a u isto vreme prelepa. Naime, sve što je potrebno da uradite jeste da različite svećice, ali u jednoj boji, okačite na drveće, koje se nalazi u bašti tog restorana na primer. Naravno, potrebno je da uspostavite određeni sklad, nije dobro samo da bukvalno nabacate te svećice. Međutim, kada ih budete stavili, videćete i sami kako će one najbolje stajati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *