Koliko puta se i vama dogodilo da ujutru ustanete i da ne znate kome i koliko dugujete.

Rata za kredit u jednoj banci, rata po kartici u drugoj, minus na tekućem računu..koji je datum, šta sam platio, šta kasnim, koliko sam otplatio, koliko mi je ostalo…

kako izaci iz finansijskog haosa

Čak i ako zaboravite, iz jedne od mnogobrojnih banaka kojima dugujete Vas zovu i podsećaju da platite ratu i da ste u kašnjenju. A Vi, ubeđeni da ste platili, krenete da kopate po gomili uplatnica, tragajući za tim malim papirom – dokazom da ste BAŠ TU sigurno platili, pre neki dan, kad ste poslednji dinar iz džepa dali – ali uzalud, platili jeste, poslednji dinar dali jeste, ali beše to drugoj banci, i po drugom osnovu..I šta onda, shvatite da ste davno izgubili konce i da ne možete više sve da ispratite. Možda biste baš danas mogli da se pozabavite time, ali ne vredi, danas također, morate da platite ritmiku za kćerku, karate za sina, da odvezete auto kod majstora i popravite bojler.. Žena vas je zamolila da odete u nabavku i učinite bar nešto za već prazan frižider.. I naravno, činite to, jer sve to je ipak preče.

Pomislite, banke neka čekaju. I onako će vam naplatiti kašnjenje. Ne znate ni koliko, jer time jednostavno nemate kad da se bavite. Kad se steknu uslovi ili kad budete imali samo malo više vremena, posvetićete se planiranju otplate dugova po raznim osnovama..Ili ćete obaviti ozbiljan razgovor sa supružnikom i uticati na to da on ili ona preuzmu tu stvar u svoje ruke. Iako znate da i ona/on ima isti dan i sa vama deli istu vrstu i istu količinu obaveza.

I tako prolaze dani, isti kao i prethodni, dani bogati glavoboljom, nedostatkom vremena i viškom obaveza.

Treba vam treći čovek – dobar drugar/računovođa – da sredi tu jezivu gomilu, da vam izračuna kome i koliko dugujete, da vam objedini dugove i da nekim čudom učini barem toliko, da sve to plaćate jedan dan u mesecu i na jednom mestu. Ne bi li to bilo veliko čišćenje finansijkog haosa u koji ste nekim čudom i greškom nekog tamo, upali!

Addiko banka – Vaš računovođa!

Kredit za refinansiranje koji vam može pomoći u velikom čišćenju finansija. Ne treba vam depozit i ne treba vam učešće.

ŠTA pokriva: Sve vrste kredita, kartica i prekoračenja koje imate u raznim bankama.

KOME je namenjen: Ako ste zaposleni na neodređeno ili na određeno. Ako ste na porodiljskom ili drugom bolovanju. Ako ste penzioner i primate više od 20.000 dinara mesečno. Ako ste klijent drugih banaka ili ako ste klijent ili dužnik Addiko banke.

VISINA kredita: Od 60.000 do 2.400.000 dinara.

ROK otplate: od 5 do 12 godina sa nominalnom kamatnom stopom već od 9,99%.

finansije

Sve što vam treba je lična karta – u fazi podnošenja zahteva, a potom potvrda o prihodima (potvrda od poslodavca ili penzioni čekovi) i potvrde o dugovanjima, ukoliko zatvarate obaveze iz drugih banaka – u fazi realizacije, odnosno isplate kredita.

Potrebno je da otvorite račun u banci i da zaradu primate preko Addiko banke. Odobrena sredstva vam se isplaćuju odmah (za jedan dan, od dana odobrenja), dok platu možete da prenesete u narednih 60 dana.

Od dodatnih troškova plaćate 1% od vrednosti kredita za obradu zahteva i 100 dinara mesečno za vođenje kreditne partije.

Bez solidarnog jemca, bez sudužnika. Nema dodatnih troškova osiguranja, menice, kreditnog biroa. Bez dodatnih troškova za prevremenu otplatu kredita.

Možete da birate i dan u mesecu kada ćete plaćati ratu: 1, 8, 15 ili 22 u mesecu.

Uz sve to, možete da iskoristite i mogućnost podizanja do 25% dodatnog keša, odnosno do 600.000 dinara.

Jedan račun, jedna rata, jedna kamata. Uradite malo – svratite u neku od ekspozitura Addiko banke i učinite mnogo za svoj budžet i svoj dan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *