Pored one standradne podele na ženske i muške, postoji i toliko namenski kreiranih burmi koje se prilagođavaju vašem ličnom stilu, načinu na koji ste pasionirani u svom poslu, vašim hobijima, onime čime inspirišete okolinu. Na internetu možete pronaći razne ideje, baš o tome, kako želite da izgleda vaša burma? Da li ste tražili alternative na prelazu od tradicionalnih do namenski dizajniranih? Ovo su samo neki predlozi, koji će vas verovatno inspirisati i naterati da razmislite o prstenu koji želite da imate, pre nego što krenete u kupovinu.

Ljubitelji prirode

Neke burme su kreirane za one koje zovu ljubitelji prirode. Namenjene onima kojima je draže da cveće uzgajaju samostalno, ne da kupuju. I one koje uživaju u ukusu divljih plodova koje mogu ubrati, više nego u ukusu onih koje se nalaze u supermarketima. Za sve kojima ne treba članstvo u teretani, jer im je na raspolaganju čitav prostor pod vedrim nebom. Za one koje doživljavaju prirodu oko sebe lično i koja ih inspiriše. Cveće, lišće, grančice, krila ptica su samo neki od mnogobrojnih elemenata koji su poslužili kao inspiracija za kreiranje ovog nakita. Ako ste vedri sanjar, onda je ovaj tip burmi idealan za vas.

Uvek spremni za akciju

Sportisti, ljudi od akcije i pokreta, u moru predloga burmi postoji nešto baš dizajnirano za vas. Da, postoje i one burme koje su dizajnirane od netradicionalnih materijala, od silikona. Ovaj materijal se koristi upravo iz razloga, da vaš venčani prsten bude izdražljiv i prliagodljiv sportskim izazovima, u kojima uživate.

Praktično i otmeno

Negde piše da je ovo prstenje za medicinske sestre. Kakvo je zapravo to prstenje? Ovakve burme nisu isključivo namenjene medicinskim sestrama, već svom medicinskom osoblju i onima čiji posao podrazumeva konstantno korišćenje ruku. A zašto baš njima? Neprestani rad sa rukama podrazumeva, pored higijene, odabir nakita koji je na njima. To su upravo one, nežnije, suptilnije varijnte burmi. Koje imaju svedeniju formu sa dijamantom, koji ne izlazi iz okvira prstena, a opet sija kao poseban entitet ovog nakita.

Našli smo i geeky burme

Za gejmere, čitaoce fantastike, fanove stripova i sve entuzijste zaljubljene u naučnu fantastiku. Naći će se, od onih koji su od žutog zlata u koje je utkan opal, za koji je inspiracija pronađena u Gospodaru prstenova ili Hari Poteru, a i one kod kojih je u ravnoteži igra svetlo-tamno koji imaju simbole Galaktičke republike i Galaktičkog carstva, za sve ljubitelje Ratova zvezda. U ovoj grupi prstenja za venčanje se nalaze se i one burme kod kojih je jedinsveno uklopljena mitologija i momenat iz stripova. Tako, možete naići na prsten sa logom Betmena, oivičenog keltskom omčom. Pregršt je zanimljivih predloga u ovoj grupi.

Ovo su samo neke od ideja za nakit koji ćete nositi i predstavljati kao svoj venčani. Uzimajući u obzir da ovaj nakit možete sami da dizajnirate, najbolje bi bilo da pronađete vašeg juvelira koji je spreman da vaše ideje pretoči u delo. Samo osmišljavanje dizajna za vaše burme će biti zabavan proces koji će biti još jedna u nizu stvari koje zajedno radite sa svojim partnerom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *