Romantika i ljubav idu ruku pod ruku, zato venčanje kao krunisanje ljubavi neizostavno prati romantična atmosfera. Ideal romantičnog venčanja je venčanje na Maldivima, za većinu u Srbiji takvo venčanje je nedostižno.

Zbog čega onda da žudimo za nečim što ne možemo da dostignemo, lepše je i jednostavnije da romantičnost prilagodimo onome što imamo, postoje tako lepa i romantična mesta koja venčanje mogu da pretvore u bajku. Beton hala u Beogradu je lokacija koja krije divna romantična mesta, event centre sa terasama okrenutim rekama i ušću, u jednom od njih, Dream event centru, mladenci imaju mogućnost da, zbog lake i brze transformacije prostora  iz zatvorenog u otvoreni, organiziju venčanje iz bajke sa idiličnim pogledom na ušće. 

Open koncept venčanja je sve aktuelniji

Parovi dugo sanjaju o venčanju, dok do njega dodje, mnogo toga se promeni, a da ne zavisi od samih mladenaca, pa su se tako poslednjih godina slavlja preselila iz zatvorenih sala na otvorene prostore, na travnjake ispod plavog neba, na terase sa pogledom na prirodu i reke. O čemu god da se sanja, ne mora da bude neostvarivo, jednostavno se prilagodjava trenutnim mogućnostima, traži se rešenje, ono ne mora da bude samo kompromis, uvek se teži tome da svako novo rešenje bude bolje od prethodnog.

Kako bi ispunili želje mladenaca i išli korak dalje od očekivanog, u beogradskim restoranima i event centrima uredjuju prostor tako da ima mogućnost da se transformiše iz zatvorenog u otvoreni,to se uglavnom postiže terasama koje su sve češće mesta romantičnih venčanja. Terase restorana su idealni prostori za open koncept, najpoznatije mesto takvog tipa  u Beogradu je Epic event centar. Nalazi se uz sam Dunav, a terasa je u hladu visokih stabala, idealno mesto za venčanja u maju. Malo dalje od Dunava, u srcu Košutnjaka je restoran Košuta, sa prostranom otvorenom baštom i romantičnim pogledom na jezero nameće se kao jedan od vrlo traženih prostora za otvoreni tip venčanja.

Dream event centar  – mesto za venčanje sa najlepšim pogledom u Beogradu

Veoma je važno kakav će utisak gosti poneti sa venčanja, prostor je najvažniji preduslov da taj dan pamte po savršenom skladu, estetici i atmosferi. Dream event centar je prepoznatljiv po harmoniji i elegantnosti enterijera, nalazi se mestu gde se sreću Sava i Dunav, pa pogled sa terase na ušće neizostavno pokreće svest o simbolici susreta, spajanja i stvaranja nečeg novog, zajedničkog, trajnog poput ovih dveju reka.  Tim koji vodi Dream event centar je otvoren za sve želje i sugestije mladenaca, uz idealan romantičan pogled, ovde se ostvaruju svi snovi mladenaca.

Brodovi restorani kao simboli slavlja i romantike u Beogradu

Beograd je širom Evrope i sveta poznat po splavovima ili restoranima brodovima koji su sinonim dobrog provoda. Neki od najpoznatijih brodova restorana u Beogradu su Karibi, Vizantija, Horizont. U okviru njih nalaze se sale za venčanja koje važe za najlepše u Beogradu. Sam ambijent velikih beogradskih reka je dovoljan za romantičnost, bez nekih posebnih i dodatnih detalja, medjutim, pošto su detalji nezaobilazni na venčanjima, oni samo mogu da pojačaju taj utisak romantičnog i stilizovanog za kojim svako žudi. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *