Nova godina uvek donosi nova pravila kada su u pitanju oblačenje, stilizovanje i šminkanje. Čak, svaka nova sezona donosi nove zapovesti u koje se svaki fashion&beauty zaljubljenik „kune“, a šta će to biti u fokusu ove godine saznajte u narednim redovima.

Ruž za usne

Kada su u pitanju makeup pravila, stvar je i više nego jasna. Već sezonama unazad gledamo kako se ruževi za usne razvijaju u sasvim novom pravcu donoseći sa sobom sasvim nove i neočekivane nijanse. Na primer, sada su više nego ikada pre u trendu crna, teget, zelena, žuta i druge neobične boje na usnama, a za njih se odlučuju samo oni najhrabriji beauty sladokusci, dok žene koje više vole klasiku ostaju verne „proverenim“ tonovima kao što su nude, roze ili crvena. Bilo kako bilo, koju god nijansu da nosite na usnama, nosite je samouvereno i upadljivo jer je to nešto što će na vama svako primetiti, još ako se odlučite da stavite neke luksuzne minđuše budite uvereni nećete ostati neprimećeni.

devojka1

Lak za nokte

Osim na usnama, akcenat će definitivno biti i na noktima. Lak za nokte može da se slaže sa bojom na vašim usnama, ali i ne mora, dokle god ova dva elementa čine povezanu celinu. Naravno, nail art je takođe poželjan, naročito ako ne volite jednostavne, jednobojne nokte. U ovom slučaju je bitno da budete kreativni, da pustite mašti na volju, ali i da imate mirnu, preciznu ruku kako biste na svojim noktima uspeli da stvorite pravo remek-delo.

Minđuše

Nakit nije samo savršen poklon za Novu godinu, već je i omiljen aksesoar koji ume da svaku odevnu kombinaciju podigne na viši nivo. Dakle, ako tražite „proveren“ poklon za Novu godinu, neka to bude neki komad nakita, a ako ste pak u potrazi za modelom koji će od vas načiniti street style zvezdu, znajte da će minđuše biti te koje će biti na tronu kada je o aksesoarima reč. Minđuše, i to one glomazne i upadljive, biće nešto što ćete viđati svuda i na svakome, a čak nećete morati da nosite obe minđuše – dovoljna će biti i jedna, ako je reč o onom statement modelu. Dakle, čak i kada nosite najjednostavnije odevne kombinacije, minđuše će biti te koje će vaš izgled podići na  viši nivo.

Torba

Kad već govorimo o aksesoarima, ne možemo da zaobiđemo torbe. Već smo naučili da su sada male torbe „must have“ pa definitivno treba da odaberete neki model za sebe. Savet plus: neka to budu torbe upadljivih boja, modela, printa ili sa nekom cool porukom i budite sigurni da će se svako za vama okrenuti!

Obuća

Na kraju, tu je i obuća kao neizostavan deo modne kolekcije svake žene. Ako želite da budete u toku sa aktuelnim trendovima, onda za sebe nabavite bele čizmice do članaka kao i zanimljiv model patika koji ćete potom nositi uz sve, počevši od ležernih kombinacija majice i džinsa, pa sve do haljina i odela. Ako želite da igrate na sigurno, obuću, torbu i minđuše uklopite tako da čine celinu i ovim trojstvom učinite zanimljivom čak i od glave do pete crnu kombinaciju. Naravno, u tu priču možete da uklopite i makeup.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *