Jedan od najsrećnih i najlepših praznika je uskoro pred vama. Praznik ljubavi, praznik kada se ružno zaboravlja, praznik kada se deca najviše raduju, praznik jer vam dolazi porodica. Ali tu su i pripreme za doček Nove godine. Kako bi se sve odvijalo po planu, na vreme treba početi sa pripremama. Prvo se dogovorite sa porodicom, komšijama, rodbinom ili sa kim već dočekujete, gde ćete da budete taj 31. decembar. Organizacija za doček Nove godine može biti veoma i stresna pogotovu ko je perfekcionista u ogranizaciji, ali nema potrebe za tim. Imate dovoljno vremena i dovoljno izbora za svaki vid proslave koji vam odgovora. A kada organizujete doček Nove godine 2019. onda verovatno sledi pitanje šta kupiti najbližima?

Kada se govori o Novoj godini, prvo pitanje koje čujemo jeste „gde ideš za Novi godinu“. Od tog pitanja se skoro svi naježimo jer nam u jednu ruku stvara pritisak od toga šta će drugi misliti o tome gde idem, a u drugu ruku sigurno ne želimo da Novu godinu 2019 provedemo sami i zatvoreni u sobi. Međutim, rešenje za ovaj problem je jednostavan dovoljno je da ukucate u Google-u na primer Klubovi Nova godina 2019 Beograd ili restorani Nova godina 2019 i pronaći ćete sigurno nešto što vam odgovara. Problem je rešen.

Dosta veći problem oko Nove godine jeste koji poklon odabrati najmilijima a da ih ne razočaramo i da ostavimo dobar utisak.

Koji poklon odabrati?

Svi se raduju poklonu, bili stari ili mladi. Kao što reće Duško Radović „pokloni su retki i jeftini, a sve ostalo je podmićivanje“, znači da nema potrebe da se puno trošite, već je bitan znak pažnje. Ali je teško izabrati poklon ukoliko ga kupujete svake godine. Evo nekoliko ideja, šta biste mogli da kupite, ako niste do sad. Ukoliko kupujete devojci ili dečku poklon, a u opuštenoj varijanti kod kuće slavite onda nema ništa bolje od pidžama. Odgovarajuči poklon za ušuškanu i toplu atmosferu. Ukoliko želite malo više da potrošite onda su tu parfemi za njega ili nju. Ili da u potpunosti iznenadite dragu osobu onda je to romantično putovanje.

Ukoliko kupujete maloj deci, onda sigurno igračka najbolji izbor. Gledajte da to bude nešto što deca mogu da koriste, da izraze svoju kreativnost. Ukoliko je dete dovoljno odraslo uplatite neki sport, to će biti veoma korisno za njega.  Ako kupujete nekome poklon ko mnogo voli savremenu tehnologiju i provodi puno vremena na telefonu, onda je najbolji pokon za njega ili nju, eksterna baterija. Na taj način telefon se nikada neće ispraziti i uvek će imati punu bateriju da sve zabeleži.

Ukoliko kupujete poklon baki ili deki, onda vodite računa da to bude nešto toplo. Najbolji poklon su novogodišnje vunene čarape ili papuče. Stariji ljudi vole da im je odeća topla i udobna tako da je to definitivno najbolji izbor.  Ukoliko imate nekog knjiškog moljca, onda pravac knjižara i odaberite knjigu godine i sigurno ćete tu osobu oduševiti. A uz knjigu i dobro neko vino upotpuniće iznenađenje.

Da li smo pomogliu izboru za poklon?

Ovo su samo neke od ideja koje imamo za vaš poklon. Nadamo se da ćete moći da odaberete neki prelep poklon za dragu osobu. Uz poklon veoma je bitno da isplanirate dobro i doček Nove godine. Dobra kombinacija i siguran je dobar provod i divan ulazak u Novu godinu. Običaji ne treba da se zaborave i zato stremite ka njima. Nemojte se zatvarati sami da slavite, već slavite sa ljudima koji upotpunjuju vaš život tokom cele godine i dele i dobro i loše. Svaka Nova godina donosi nešto novo, a vi sa osmehom i zadovoljstvom treba da ispunite doček Nove godine. To veče potrudite se maksimalno ne samo zbog vas, već i zbog drugih, jer ćete pamtiti tokom cele godine novogodišnju noć i zbog toga je veoma bitno kako je doživite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *