promo materijal

Reklamni materijal može biti moćan način za povećanje svesti o vašem brendu i može delovati kao trajni podsetnik na to ko ste i čime se bavite. Ali, kako odabrati pravi reklamni materijal za svoj biznis?

Ako je sudeći prema magovima marketinga, ključ je da vaš reklamni materijal bude jedinstven, personalizovan, upotrebljiv i dobrog kvaliteta. Na taj način će stvoriti snažan utisak, delovati kao efikasan podsetnik na vaše poslovanje i biti nešto što osoba koja je dobila ovaj poklon nastavlja da koristi dugo vremena.

S tim na umu, donosimo vam nekoliko poklon-ideja za mala preduzeća, koje će vam pomoći da ostavite pravi utisak a koja možete između Zeppelin promotivnim materijalima.

Reklamni cegeri

Sada kada većina prodavnica naplaćuje plastične kese za jednokratnu upotrebu, cegeri su sve korisniji i popularniji. Mnogi ljudi nose i koriste cegere svakog dana, što je savršena prilika da predstavite svoj brend ljudima širom gradskih ulica!

Kada dizajnirate reklamni materijal, tačnije reklamni ceger, razmislite o korišćenju smelih boja kako bi se on istakao, i snažnog, jednostavnog brendiranja tako da ime vaše kompanije i/ili logo budu vidljivi na daljinu.

Reklamne sveske i rokovnici

Razne vrste beležnica su sasvim sigurno najpopularniji reklamni materijal koji na odličan način podseća korisnike na vaš biznis. Uključite u njihov dizajn kontakt podatke vaše kompanije i efikasno ćete kreirati funkcionalnu verziju svojih vizitkarti.

Reklamne sveske i rokovnici dolaze u svim oblicima i veličinama, od jeftinijeg dizajna, pa sve do vrhunskih beležnica sa tvrdim povezom, reljefnim koricama i ugraviranim elementima za luksuzni osećaj. Obavezno izaberite stil koji odgovara vašem brendu i utisku koji želite da ostavite.

Reklamne olovke

Reklamne olovke su savršena pratnja brendiranim sveskama i često se nude uz njih kao deo seta. Međutim, dobra promotivna olovka u poređenju sa jeftinim promotivnim olovkama može biti više od samo lepog pribora za pisanje sa imenom vašeg brenda. Uvek popularna opcija je klasična “baner” olovka koja sadrži baner na izvlačenje koji može da sadrži mnogo više detalja.

Mnoga preduzeća koriste ove “banere” za informacije kao što su njihovi kontakt detalji, kalendar pun ključnih datuma ili bilo koje druge, detaljnije informacije koje želite da vaši klijenti uvek imaju pri ruci.

Promotivni privesci za ključeve

Svima je potreban privezak za ključeve, ali zašto ne biste odveli svoj reklamni materijal odveli korak dalje? Stres igračke sa privezkom za ključeve pretvaraju vaš privezak za ključeve u nešto što vaši klijenti mogu da koriste ceo dan, a ne samo kada otvaraju ili zatvaraju vrata!

Stres igračke za ključeve dolaze u širokom spektru stilova, idealne za bilo koji brend. Oni su zabavan, neobičan način da se vaš biznis istakne, dok istovremeno osiguravate da vaši klijenti imaju razlog da vaš reklamni materijal (bukvalno) drže pri ruci u svakom trenutku.

Reklamni USB fleš diskovi

Čuvanje podataka i bezbednost predstavljaju veliku brigu za mnoga preduzeća, a USB fleš diskovi ostaju jedan od najbezbednijih načina za pravljenje rezervnih kopija i prenos ključnih poslovnih podataka. Za svaku kompaniju u tehnološkom sektoru, brendirani USB fleš diskovi su idealan izbor.

Posebno su popularni kod kompanija za IT usluge jer fleš disk može da nosi vaše ime i kontakt broj, što ih čini savršenim kada klijent treba da stupi u kontakt sa vama u vezi sa problemom.

Ukoliko ne želite da pogrešite, birajte Zeppelin reklamni materijal

Ukoliko su vam potrebne savršene ideje da se vaš brend istakne i bude primećen, tu je Zeppelin reklamni materijal. U ponudi je širok spektar reklamnih materijala koji odgovaraju bilo kojoj vrsti poslovanja ili identiteta brenda.

Zeppelin reklamni materijal svoje proizvode i pristup prilagođava vama i vašem brendu, tako da bez obzira koliko veliko ili malo vaše preduzeće bilo, ponudiće vam prvoklasnu robu sa prvoklasnom uslugom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *