nakit

Sreća je relativni pojam i svako od nas je različito doživljava. To je onaj osećaj koji nas ispunjava lepim i prijatnim emocijama, kada delujemo privlačno drugima, ali i sebi. Srećni smo kad smo zadovoljni sobom, svojim životom, poslom, porodicom i kada smo zaljubljeni. Sve nam to daje izvesnu dozu samopouzdanja, koje nam pomaže da rešavamo svakodnevne obaveze lagano i bez stresa. Čak nam i najjednostavnije stvari i događaji mogu izmamiti osmeh na lice. Da li ste se nekad zapitali zašto neki ljudi zrače posebnom lepotom? Razlog tome je što su spoznali da cene sitnice koje nam život „servira“ svakog dana, a mi obično nemamo vremena da zastanemo i da se radujemo njima. Ukoliko žudite za promenama, počnite od sebe. Svakog dana poželite sebi najlepše želje i stavite osmeh na lice. 

Sreća ipak jeste u malim stvarima – negujte svoju lepotu i istaknite je posebnim detaljima i nakitom

Svakoj ženi je potrebno da se oseti poželjnom. S vremena na vreme, izađite iz svojih uloga majke, supruge, domaćice i ugodite sebi. Bilo da se spremate za posao ili izlazak u grad, učinite za sebe nešto što svakodnevno ne radite – obucite svoju omiljenu garderobu, našminkajte se, stavite par kapi omiljenog parfema i svoj omiljeni nakit. Već će vam sama slika koju vidite u ogledalu izmamiti osmeh na lice i bićete zadovoljni svojim izgledom. 

Znajte da ne morate da se oblačite skupo i da nosite dijamantsko prstenje i ogrlice da biste bili srećni. Svaki komad nakita, bilo da je narukvica, minđuše ili pak lep sat, bez obzira na cenu, govori o vama da ste osoba koja vodi računa o svom izgledu i daje vam dozu elegancije i senzualnosti. Način na koji ga nosite i umeće kako ga uklapate u odevne kombinacije, doprineće isticanju vaše ličnosti i izgradnji sopstvenog imidža po kome ćete biti prepoznatljivi.

Ukoliko želite da iznenadite svog partnera nekim posebnim poklonom, to može upravo biti neki komad nakita

Pokloni dobijeni od voljene osobe imaju pravu vrednost i to onu sentimentalnu. Ukoliko ste u nedoumici šta pokloniti svojoj dragoj za rođendan, godišnjicu ili prosto želite da pokažete ljubav i posvećenost, obradujte svoju lepšu polovinu minđušama, ogrlicom ili prstenom. Na taj način vaša izabranica će uvek misliti na vas dok bude nosila vaš poklon i ponosno isticati koliko joj značite. A nema veće sreće nego kad vidite iskrenu radost i prijatno iznenađenje u njenim očima. 

Takođe, ni muškarci nisu izuzeti od primanja poklona. Nema ničeg lepšeg od negovanog muškarca sa lepim satom, koji će mu dati dozu elegancije i ozbiljnosti. 

Umesto sata, muška narukvica sa ugraviranom posvetom može biti idealan poklon koji će rado nositi. 

Uspomene su nešto što život čine neponovljivim i vraćaju vas na nezaboravne momente koje ste proveli sa voljenom osobom. Zato se trudite da usrećite svog partnera i uživajte u svakom trenutku provedenom sa njim. 

Svaki gest koji uputite vašem voljenom biću doprineće sreći i harmoniji između vas. A život bi trebalo upravo da bude to – ljubav, nežnost, lepe reči i trenuci koji se ne mogu vratiti unazad. 

 

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *