Muške patike bile su i ostale najprodavanija vrsta muške obuće. Zahvaljujući udobnosti, konforu koji pruža ova vrsta obuće, a opet lakom uklapanju uz drugu garderobu muškarci se najčešće opredeljuju baš za patike. U narednom tekstu možete pročitati par korisnih saveta, koji mogu pomoći pri odabiru adekvatne muške patike. 

Kako proceniti da je đon na patici dobar?

Osobe jačeg pola poznate su po tome da ne vode računa kako hodaju, po kom terenu idu i slično, pa tako da prava muška patika mora biti otporna i na sneg i na kišu, baru, blato… od dobrog i kvalitetno odrađeog đona zavisiće i kvalitet patike. Preporučljivo je da đon bude gumeni, guma omogućava elastičnost i savitljivost. U zavisnosti od sezone kada će se patike nositi (leto ili zima) zavisiće i dubina šare. Đon bi trebao da bude izrađen od malih pregrada koje su ispunjene vazduhom, što čini patiku udobnijom. Obratiti pažnju kako je đon po rubovima zalepljen. Preporučuju se one muške patike koje su pored lepka, po rubovima i prošivene. 

Najbolji material za izradu muških patika

Svi će se složiti da je najbolji materijal za izradu muških patika svakako koža. Fina koža je idealo rešenje za vašu obuću. Muške patike mogu biti duboke (često nošene tokom zime) ili plitke. Duboke patike obavezno moraju biti izrađene od kože, dok plitke patike bi valjalo da su kožne, ali mogu biti izrađene i od drugog materijala (recimo, raznih vrsta tkanina ili kombinacija kože i tkanina). Koža je idealan material za mušku patiku, obzirom da koža ima odličnu moć propuštanja pare, tako da smanjuje mogućnost znojenja i pojave neprijatnih mirisa, a opet koža onemogućava prodiranje vode iz spoljne sredine u samu patiku.

Ortopetski uložak

U odabiru dobre muške patike, poželjno je obratiti pažlju da li ta patika ima ortopedski uložak ili ne. Pomenuti uložak je izuzetno koristan, potpomaže u pravilnom gaženju i položaju samog stopala i pojačava udobnost. Da li muška patika ima ortopetski uložak možete jednostavno proveriti, ili na dekleraciji ili prosto, pitati prodavca. Ortopetkki uložak mora biti izrađene od fonog materijala ili prevrnute kože. Može se lako prati, pa tako uvek i jednostavno održavati svežinu patike. 

Muška patika uz elegantan stil odevanja

Patike su svakako zagarantovana sportska varjanta, mada od nedavno na polju mode uviđa se novi pravac. Odnosno sve zastupljenije se koriste muške patike uz elegantu toaletu, uz farmerke ili sako i slično. Tačnije kožne plitke patike sa ili bez detalja odlično se uklapaju uz elegantvno odelo. Pravilo je da se boja muskih patika uklopi sa nekim od odevnih predmeta.

Kupovina od kuće

Ušteda na vremenu je prilično dragocena kada se stvari kupuju od kuće. Sve se dostavlja prema porudžbini na kućnu adresu. Kupci mogu od kuće izabrati model, broj i marku muških patika, koje će stići na kućnu adresu. Plaćanje može biti po uzeću ili odmah po porudžbini. Potrebno je obratiti pažnju na kvalitet i ocenu sajta, kao i na postavljene reference, tako da je na kupcu da proceni da li je sigurno sa tog sajta kupiti proizvod. Brzu i bezbednu kupovinu muških patika možete izvršiti putem sajta Tref shoes. U svom asortimanu imaju najrazličitije modele pogodne za svaku priliku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *