Rođendan je odličan povod da svom detetu napravite veliku i lepu proslavu. Osmeh na dečjem licu uvek će rado izmamiti torta u obliku omiljenog dečijeg crtanog lika, a tek baloni, pokloni, drugari… Mnogi roditelji brinu kako će proslava da protekne, da li će sve biti u redu i hoće li mališani dobro da se zabave.

Danas su nekako veća očekivanja, pa ne čudi što se roditelji mnogo više opterećuju oko proslava dečijih rođendana. A nema potrebe za tim. Pre nego što počnete sa pripremama proslave, najpre razmislite o mogućim opcijama za proslavu. Proslava dečijih rođendana može da se organizuje na nekoliko načina.

Proslava dečijih rođendana u igraonici

Ako nemate mnogo vremena za pripremanje rođendana, onda organizaciju prepustite profesionalcima. Rođendaonice su pravi izbor za vas. Vaše je da odredite datum, zakažete termin, pozovete goste, donesete tortu i dođete raspoloženi. O atmosferi i zabavi pobrinuće se drugi, ne morate da brinete o tome.

Za atmosferu su zaduženi animatori,  na njima je da osmisle kreativne i zanimljive igre kako bi deci bilo zanimljivo, a pritom mogu da pripreme i različite kreativne radionice i druhe aktivnosti. Proslava decijih rodjendana u igraonici može biti pun pogodak jer one imaju zamkove, tramboline i tobogane na naduvavanje.

Prednost ovakve proslave dečijih rođendana je u tome što roditelji imaju priliku da sede u kafiću u okviru igraonice i da na miru piju kafu ili piće dok čekaju da se rođendan završi.

Rođendanska proslava u dvorištu

Proleće i leto su odlično vreme za organizaciju proslave u prirodi. Ovaj period ostavlja mnogo mogućnosti i prilika za proslavu, pa je najbolje da slavlje organizujete u dvorištu, ako ga imate. Međutim, ako ipak živite u stanu, onda biste proslavu mogli da napravite u prirodi. Na primer, u Beogradu biste mogli deci da napravite rođendan na Adi Ciganliji ili na Košutnjaku. A možete da odete i u vikendicu svojih prijatelja i tamo proslavite rođendan svog mališana.

Ako odaberete ovu opciju, neophodno je da pozovete i još nekoliko roditelja koji će vam pomoći i oko dece, ali i oko posluženja.

Veći broj dece znači i veću odgovornost tako da imajte to na umu ako se odlučite za proslavu na otvorenom. Ipak, ne zaboravite, ako se odlučite za ovu varijantu, mališani će imati mnogo više načina za igru, ali i prostora. Žmurke, jurnjava, sportovi sa loptom su omiljene dečije igre, a na otvorenom oh ništa neće sprečiti da se igraju do mile volje.

Pritom, osim posluženja za decu, možete pripremati i roštilj za vaše društvo i svi ćete zajedno uživati.

Da li ste za maskenbal?

Uvek su zabavne i zanimljive tematske žurke. Pa što jednu takvu ne biste organizovali kod kuće? A svi znamo da se deca baš raduju maskenbalu. Zato se bacite na osmišljavanje kreativnih pozivnica kako biste na vreme drugarima rekli da se spremam maskenbal godine i da se bira najbolja maska. Koju masku će vaše dete imati?

Grickalice, omiljena muzika, sendviče, torta i žurka može da počne. Obavezno birajte najlepšu masku, pobedniku napravite simboličan poklon,  svim učesnicima pripremite diplome. Možda vam ovaka proslava dečijih rođendana deluje veoma zahtevno, ali sigurni smo da će se o ovakvoj zabavi dugo pričati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *