Nekada je zvono na vratima bilo samo zvono. Generacije rođene prošlog veka nisu ni sanjale da iz auta mogu podići roletne u stanu ili otključati vrata!

Svakodnevnica se promenila pa ni zvono na vratima više nije “samo zvono”.

Da li znate sa kojim se uređajima danas zvono može povezati?

Ako želite da saznate, pročitajte i saznajte naš tekst, a opširniji detalji ovog odličnog proizvoda nalaze se na portalu www.VideoNadzor.net.

Upoznajte nove načine života.

Jednostavnost, sigurnost, trajnost su zagarantovani

Jednostavno je: sada možete videti ko vam je ispred vrata, razgovarati sa tom osobom i otvoriti mu vrata ne ustajući sa stolice! Sve se lako odradi pametnim telefonom ili tabletom – i to ne morate biti ni u kući – možete biti na bilo kom drugom mestu van kuće. DoorBird kombinuje inovativnu tehnologiju sa ekskluzivnim dizajnom. Pametna rešenja dolaze iz Nemačke, a evo detalja.

* Sigurni ste. Većina provala događa se preko dana kada niko nije kod kuće. Sa DoorBirdom možete odgovoriti posetiocima sa bilo kog mesta na svetu.

Garanciju najvišeg kvaliteta pruža standard proizvodnje: uređaj je otporan na promenu temperature (od -20 ° do + 40 ° C), ima odličnu zaštitu od kiše (u skladu sa industrijskim standardom IP65), modernog je dizajna s visokokvalitetnim modelima od nerđajućeg čelika.

* Ništa ne promakne senzoru pokreta. Savršena celovitost vidnog polja: zahvaljujući integrisanom senzoru pokreta, uvek znate šta se događa ispred vašeg doma. Infracrveni senzor pokreta raspona 180° može, po želji, pokrenuti alarm – a da posetilac nije ni dotakao zvonce na vratima.

* Dostupno na Android i iOS pametnim telefonima i tabletima.

Kako se montira ovo specijalno zvono?

Kada demontirare straro zvono na vratima videćete barem dve žice u zidu. Spojite ove dve žice na DoorBird IP Video Door Station, montirajte ga blizu vrata i podesite napajanje. Spojite DoorBird na svoj Internet ruter (preko WiFi ili Ethernet kabla) i to je sve. Naravno, uputstvo je neophodno za prvi put.

Od tada ćete primati sva obaveštenja u trenutku kad neko dodirne zvono, tj. DoorBird stanicu tako što će se Vaš pametni telefon ili tablet oglasiti cvrkutom, a vi možete videti i razgovarati sa posetiocem u stvarnom vremenu.

Šta se sve nalazi na uređaju DoorBird IP Video?

 

ZvonoSa gornje slike: LEVO TEKST

  • Lampica za noćni vid s vrhunskim infracrvenim LED diodama.
  • Maska može biti potpuno bela, od nerđajućeg čelika
  • Senzor pokreta (infracrveni senzor za alarme 180 °)
  • Mikrofon sa aktivnim prigušivačem buke

DESNO TEKST

  • HDTV videozapis, hemisferična sočiva veoma širokog luka, 180 °
  • Širokopojasni snažni zvučnik za jasan prijem glasa
  • Taster od nerđajućeg čelika, sa osvetljenim prstenom
  • Senzor za način rada tokom noći (tzv. noćni vid)

Povežite sve uređaje u kući

Sa DoorBirdom imate dom na vrhu prsta, bez obzira gde se nalazili. Tehnologija DoorBird nudi brojne pametne uređaje tj. dodatke koji se lako mogu povezati sa DoorBird IP Video Door stanicom – veza je bežična i nema nikakvih maltretiranja oko instalacije.

Postoji na primer dodatak „DoorBird Connect“ kojim se mogu povezati sve komponente u kući: zvono, kućni server, NAS ili NVR (mrežni video rekorderi), pametne brave (smart locks) itd. kako bi se dom osigurao od nepredviđenih okolnosti i situacija.

Osim toga možete koristiti i uređaj „DoorBird Connect“ za API ( kombinovanje komponenata). API je skraćenica koja se odnosi na programiranje aplikacija (Application Programing Interfaces). Postoji niz komandi kojima programi šalju aplikacije među sistemima i objektima. U stvari to je skup određenih pravila i specifikacija koje programeri koriste kao usluge – strukture (razmenjuju i koriste podatke, objekte i protokole među sobom da bi ubrzali neki operacijski sistem).

Pomoću aplikacije Digitalstrom DoorBird Connect imate kontrolu nad električnim aparatima u vašem domu (npr. regulisanje osvetljenja, dizanje i spuštanje roletne, pokretanje aparata za kafu).

Sa aplikacijom DoorBird Connect Volkswagen možete kontrolisati kućno zvono DoorBird udobno sedeći u autu pritiskajući tastere centralnog displeja Volkswagena.

DoorBird IP Video Door Station nudi priključke / dodatke za gotovo sve načine korišćenja vrata: automatsko zaključavanje, otvaranje vrata, otvaranje garaže i aktiviranje ili isključivanje zvona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *