Većina veza pre ili kasnije dođu u stadijum ustaljenosti. I to je sasvim prirodno, jer većina zapravo želi da se ušuška u stigurnost i miran način života. Međutim, iako je mnogima ideal uživanje u večeri ili filmu sa voljenom osobom, ponekad je potrebno razbiti monotoniju i iznenaditi voljenu osobu i pokazati joj koliko vam je stalo. Ukoliko planirate da napravite neko iznenađenje, a nemate ideju, pročitajte u nastavku naše predologe.

Ne zaboravite spontanost

Mnogi od nas navikli su da tradicionalno obeležavaju važne datume poput rođendana, godišnjica, itd. Ali, voljena osoba će se sigurno više oduševiti ukoliko je napravite iznenađenje bez posebnog povoda. Pri tome to može biti sitnica poput omiljne čokolade, pića, ili večera koju ćete sami spremiti.

Zato pokušajte da osmislite koja bi sitnica mogla da popravi dan vašem momku ili devojci. I ne zaboravite, nekad i jutarnja kafa može više usrećiti od skupocenog poklona. Prema tome, potrudite se da pokažite nežnost svakog dana. A takve gestove će vama draga osoba sigurno znati da ceni.

Izdvojite vikend samo za vas

Sezona je godišnjih odmora, pa je sjajno vreme za putovanja sa voljenom osobom. Ali čak i da ne možete da uzmete više slobodnih dana, razmislite o tome da iskoristite vikend na najbolji mogući način.

Ukoliko ste iz Beograda, sigurno će vam prijati odlazak u prirodu u okolini grada. Na taj način ćete moći da se skonite od gradske vreve, a da se ne umorite od puta. Ili, možete provesti vikend u nekom privatnom apartmanu našeg glavnog grada. Naime, apartmani Beograd mogu biti odlično rešenje ukoliko želite da se osamite i uživate samo sa vašom voljenom osobom. Apartamani Beograd će vam pružiti mir, a sigurno će vam prijati promena ambijenta. Imate veliki izbor prelepo uređenih apartmana.

Takođe, ukoliko živite van Beograda, apartmani Beograd BalkanInn mogu biti sjajno rešenje ukoliko planirate romantični vikend. Naime, apartmani Beograd mogu biti odlična „baza“ za odmor i uživanje. Naravno, svakako bi trebalo da iskoristite i ostale prednosti koje nudi ovaj grad. Šetajte, razgledajte, posetite neki muzej, restoran, ili pozorište. Jednostano, prepustite se uživanjima. Neka taj jedan vikend bude rezervisan samo za vas.

Mesta u Beogradu za zaljubljene

Beograd se zaista može pohvaliti velikim brojem mesta koje parovi ne smeju zaobići. Jedno od njih je Kalemegdan. Pored bogate istorije, Kalemegdan je i sinonim za jedno od mesta za zaljubljene. Naraavno, poseban doživljaj je zalazak sunca, pa ako niste bili u prilici da posmatrate zalazak, iskoristite lepo vreme i pravac na Kalemegdan!

Takođe, savski i dunavski kej su idealni za šetnje. A ukoliko se umorite, uvek možete predahnuti u nekom kafiću i restoranu. Ili jednostavno možete naći slobodnu klupu i uživati u pogledu na reku. Ukoliko ste ljubitelj labudova, onda iskoristite priliku da prošetate dunavskim kejom i posmatrate ove predivne ptice.

A ukoliko biste da uživate u hladu i roštilju, tu su Ada i Košutnjak: prave male oaze Beograda. Iako su ova mesta dosta popularna, uvek možete naći miran kutak samo za vas dvoje. I ko kaže da je za sreću potrebno puno? Za ovakvo uživanje je dovoljno da ponesete ćebe, sendviče i piće, a priroda će se pobrinuti za prijatnu atmosferu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *