Parfeme takođe često koriste muškarci i uvek žele da imaju najbolji i pravi miris, bez obzira na cenu. Svaki muškarac želi da izgleda dobro i da uvek bude spreman da impresionira damu svojim parfemom. Pravilna upotreba mogla bi značajno da promeni utisak čoveka. Postoji veliki izbor muških parfema. Međutim, da bi osvojili damu svog srca, muškarci moraju da teže tome svakodnevno. Više nije dovoljno imati samo sjajan auto, dobar posao i zanimljiv život. Samo dobro odabrano odelo nije dovoljno da muškarac bude elegantan i moderan. Prvi i najvažniji korak je odabir pravog parfema koji će naglasiti muževnost i snagu muškarca. 

Versaće dominira kao brend među muškim parfemima

Koji su najbolji parfemi za muškarce? Sigurno postoji mnogo faktora koji igraju odlučujuću ulogu u izboru pravog parfema za muškarce. Čak i ako vam je jasno da ne želite da pravite kompromise u pogledu kvaliteta, ostaje pitanje koje bi brendovi parfema najbolje odgovarale određenoj ličnosti i prilici. Parfem za sve prilike i nepogrešiv izbor za muškarca je parfem koji daje sigurnost muškarcu u svakoj prilici. Jedan od takvih parfema koji daje izraz snage muškarca i njegovu harizmu jeste i parfem Versace Dylan Blue.  Da biste olakšali pronalaženje idealnog parfema za vas, u daljem tekstu će  biti predstavljen muški, neodoljiv parfem Versace Dylan Blue.

Mirisne note parfema Versace Dylan Blue

Ono što je važno kod muškog mirisa je da prenosi svežinu, lakoću i istovremeno snažnu privlačnost. Postoji nekoliko supstanci koje imaju ti mirisi  i zbog toga su poželjniji. U mirisnim notama Versace Pour Dilan svaki muškarac osetiće se privlačno. Blue od Versace je aromatični i harizmatični miris za muškarce. Versace Pour Homme Dilan Blue je predstavljen 2016. Parfem je kreirao Alberto Morillas. Njegova aroma odaje utisak modernog i dinamičnog muškarca. Ovaj miris je pravi izbor ako želite da upoznate damu ili nekoga impresionirate. Iako se parfem pojavio  2016. godine, brzo postaje omiljeni  među muškim mirisima. Gornje note su kalabrijski bergamot, vodene note, grejpfrut i list smokve dok su srednje note  listovi ljubičice, crni biber, drvo papirusa, ambroksan, organski pačuli. 

Bazne note ovog muškog parfema  su tamjan, mošus, mahune tonke i šafran. Njegove note će učiniti da se svaki muškarac oseća ugodnije u svakoj situaciji u kojoj se nađe. Bočica čistih linija dolazi u tamnoj, mediteransko plavoj boji sa zlatnim čepom i zlatnim pečatom Medusa. Versace Dylan Blue je dostupan kao toaletna voda od 30, 50, 100 i 200 ml ml sa dodatnim losionom posle brijanja, dezodoransom i gelom za kupanje i tuširanje. Ovaj parfem je za one muškarce koji se ne plaše da pokažu sopstveni stil i budu u centru pažnje kao i da izrazi svoja osećanja i spremnost da do kraja sledi svoje ciljeve. Posebno je pogodan za proleće i tople letnje dane. 

Ovaj parfem je idealan kao poklon dragoj osobi

Ukoliko partneru kupujete parfem verovatno ćete imati poteškoće. Čak i ako nekoga volite svim svojim srcem, nije uvek lako znati nečiji ukus što se tiče mirisa kao i osećanja osobe koja budi miris nekog parfema. Ipak, ako se odlučite za Versace Dylan Blue  nećete sigurno pogrešiti i vaš partner će biti prezadovoljan. A ukoliko se pogodi da se i vama dopada miris ovog parfema onda je to to, izbor je završen uspešno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *