Nedostaci na našem telu nekada mogu da prouzrokuju da se povučemo u sebe, postanemo zatvoreni, depresivni i da mislimo da jednostavno nema izlaza.

Međutim, svako ima svoju definiciju „nedostataka“ ili mana koje uočavamo na našem telu. Društvo uglavnom diktira jedan način života, plasira poželjne načine oblačenja, ponašanja, izgleda. Zato se i razvija svest da i mi moramo da izgledmo savršeno i po nekim određenim pravilima.

Vremenom mane koje uočavamo na svom telu postanu naši kompleksi i jednostavno nas koče. Postoje dva načina da pobedite komplekse. Prvi je da zavolite svoje telo, da ga prihvatite baš onakvo kakvo jeste. Drugi je da ga različitim načinima korigujete, vežbama, ishranom ili na kraju krajeva operacijom. Jer, na kraju je ipak važno da se vi dobro osećate. Kada je reč o povećanju grudi, trebalo bi da date sebi vremena da odlučite.

povecanje grudi

Nemojte povećavati grudi pre 18 godine

Tinejdžerske godine su vrlo teške i naporne za neke. Tada postajemo svesni na neki način svih tih mana koje imamo na telu. Naša okolina može biti surova i vrlo može uticati na nas. Kada su devojčice u pitanju kompleksi kada se radi o grudima su zaista veliki. Zato devojčice vrlo rano počnu da razmišljaju o povećanju grudi. Ipak, to je previše rano, iz kojeg god ugla da se gleda. Jednostavno, u tim godinama vi često donosite odluke, koje ćete smatrati pogrešnim kroz neku godinu. Nemate dovoljno iskustva, niste uočili neke druge bitne stvari. Zato se savetuje da jednostavno ne srljate i da sačekate još koju godinu.

Ukoliko se vaše mišljenje po pitanju povećanja grudi ne promeni, onda će tada biti vreme da ih i uradite. Međutim, pre toga suzdržite se i pokušajte da tuđe mišljenje ne utiče na vas.

Pravo vreme je onda kada ste vi sigurni u to

Onda kada je vaša samopouzdanje prilično nisko, onda kada ste svesni svojih kompleksa, kada ste svesni da vas to generalno koči, muči, kada konstantno razmišljate o tome, kada ste pokušali različitim načinima, odnosno prirodnim putem da uvećate grudi i kada sve to niste uspeli da prevaziđete, onda je pravo vreme da pristanete na hiruško povećanje grudi.

Trebalo bi da dobro poznajte sebe, da znate da se zbog toga nećete pokajati. Važno je analizirati svoju odluku, dobro razmisliti o njoj, uslaglasiti se sa njom. Ne treba donositi nagle odluke kada je povećanje grudi u pitanju. Ako jedan dan to želite, a onda se kroz tri dana predomislite, onda možete zaključiti da niste prilično sigurni u to.

Kada to radite isključivo zbog sebe

Uvek je pogrešno kada neke stvari na sebi radite isključivo zbog drugih, zato što vam je to neko rekao, zato što vas je neko kritikovao. Konstruktivne i ispravne kritike treba prihvatiti i razmisliti o njima. Međutim, ako vam neko kaže da treba da povećate grudi, jer trenutno ne izgledate lepo, to nije konstruktivan savet, već uvreženo mišljenje da ćete povećanjem grudi vi biti bolja osoba, što naravno nema veze jedno s drugim.

Nemojte povećavati grudi da biste se dopali drugima, jer ste vi onda „rob“ tuđih mišljenja i očigledno nemate svoje. Povećavanje grudi treba da bude isključivo vaša odluka, jer ćete se nakon tog procesa vi bolje osećati i zračiti boljom energijom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *