Za svako dete proslava rodjendana je najlepši dan u godini. I kada prođe opet se mašta o sledećem, iako je tek za godinu dana. Roditelji sve više pažnje posvećuju tom danu, razmišljajući ne samo o pripremi hrane, već i o prostoru i dekoraciji. Svakako većina mladih roditelja deli mišljenje da su igraonice najbolja mesta za rođendane. Svaka igraonica sadrži bezbroj neobičnih igračaka, animatore i deca su prezadovoljna zabavom i načinom proslave.

Šta svaka decija igraonica sadrži?

Pre odluke u kojoj igraonici ćete da slavite rođendan, potrebno je da se dobro raspitate šta sadrže decije igraonice za koje ste zainteresovani. Svakako da nije isti sadržaj igračaka ukoliko slavite detetu drugi rodjendan ili peti. Kako ne biste napravili grešku pri izboru, obavezno pregledajte slike na sajtu ili ukoliko možete obiđite ih lično. Igraonice za stariju decu, uglavnom imaju neke igre koje su prilagođene njihovom uzrastu, tipa u vidu nekih video igrica ili organizovane igre u vidu potrage za nekim skrivenim predmetom, muzičke igre, kviz znanja, pitalice. Za mladju decu veoma je bitno da igraonice imaju tobogane, prostor sa gumenim lopticama, tramboline, voziće, mrežice za provlačenje i sve to da bude sigurno i udobno. I za malu decu animatori organizuju razne muzičke igre, ali njima je teže držati pažnju nego starijoj deci.

Igraonice – kratki predah za roditelje

Većina igraonica pruža i razne ketering usluge, tako da roditelji ne moraju da spremaju hranu kod kuće i da donose. Takođe postoji mogućnost i naručivanja torte. Na roditeljima je samo da ponesu dobro raspoloženje, pozovu svoje prijatelje i sede u odvojenom prijatnom prostoru u sklopu igraonice. Vaše prijatelje će poslužiti konobari. Animatori brinu o vašoj deci i nemate razloga za strah. Iako roditelji uvek brinu za decu, možete barem dva sata da predahnete i spojite lepo i korisno.

U igraonici haos, a kod kuće sve čisto

Ono što je nemoguće ispraviti jeste da deca prilikom slavlja naprave haos. Prospu sokiće, mrvice od hrane na sve strane, obavezno po neka slomljena vaza, sve vas to snađe kada slavite u kući rodjendan. U igraonici sve to zaobilazite. Tamo ako prospu nešto, umesto vas čiste drugi, da slome ne mogu ništa, jer je sve od materijala da deca ne mogu sebe da povrede ili da naprave neku štetu. Zato su igraonice spas za roditelje, jer ih čeka čista kuća za otvaranje poklona i sumiranje utisaka.

Moda ili neophodnost proslave rodjendana u igraonici

Današnji roditelji slavili su rođendane kući, ali njihova deca bi se danas „smorila“ da slave rođendan kući ili bi im trebala posebna organizacija kako bi im rodjendan bio zanimljiv. Takvo je vreme, sve se menja i napreduje, zovu se sva deca iz grupe u vrtiću ili celo odeljenje iz škole. Za to vam je prvenstveno potreban prostor, što vam svaka igraonica pruža. Drugo rodjendani počinju mirno i tiho, ali se kasnije pretvore u pravi žagor i potrebne su osobe sa znanjem i iskustvom koje će voditi računa o svemu, a vi se možete prepustiti druženju i uživanju. Prednosti igraonice su zaista veće u odnosu na kućne rodjendane, a i deca su zadovoljnija i srećnija. Zato kada se približi rodjendan, nema potrebe da razmišljate, već se organizujte i izaberite igraonicu koja vam odgovara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *