Želite malo drugačiji i neobični ambijent?

E pa onda je vreme da u stan dodate malo dekorativnih detalja. Samo što ova dekoracija nije mala,  može odlično da se uklopi u svaki enterijer. Naime, reč je o euro paletama koje se mogu koristiti i u industriji nameštaja. A evo i kako.

Euro palete nisu skupe. Varate se ako mislite da vam ne mogu poslužiti za uređenje enterijera ili terase. Treba samo da budete malo maštoviti i kreativni i dobićete funkcionalan, ali i veoma interesantan i praktičan nameštaj. Mi smo vam pripremili nekoliko ideja kako euro palete možete da iskoristite u svom domu.

Police, sto, plakar i još ponešto…

Ako želite da oplemenite svoj dom, a tražite neobičnu policu, onda evo prilike da je sami napravite. Malo rada, truda i dobre volje, uz konopac i paletu doprineće da napravite neki novi i neobičan komad nameštaja. Palete možete i da prefarbate u omiljenu boju ili u boju koja je najupečatljivija u enterijeru i da je tako potpuno uklopite u čitav prostor.

Paleta može da posluži i kao sto, a uz pomoć farbe možete ovaj novi stočić da prefarbate u bilo koju boju. Pritom, osim što ćete uživati u omiljenoj kafi svakoga jutra i diviti se svojoj kreaciji, uvek možete odložiti novine i časopise, ali i knjige na novu policu u kući.

Mogu li palete da posluže i za odlaganje odeće? Naravno da mogu. Ovo sjajno rešenje poslužiće vam kao plakar tako da nećete morati sa dajete ogromnu količinu novca na novi garderober ili ormar.

Drvena kućica, mesto za baštenski alat, ukras na zidu…

Od vas zavisi kako ćete euro palete iskoristiti. Ako želite da napravite malu drvenu kuću za dvorište u kojoj će mališani uživati tokom igranja, onda čekić, palete i drugi alat u ruke i bavite se na majstorisanje.

Ako ste se do sada mučili sa odlaganjem baštenskog alata, onda imate nobo mesto za to. Euro palete će savršeno poslužiti za vaš alat. Takođe, od paleta mogu da se naprave i ukrasi na zidu koji mogu da posluže i kao držači za čaše i flaše.

Kul krevet, čiviluk i polica ili ukras u dečijoj sobi?

Euro palete prefarbajte u belo, nabavite dušek i napravite veoma originalan i kul krevet za odmor. Ako vam se ideja čini zanimljivom, javite nam kako je krevet ispao.

Uz pomoć paleta u dečijoj sobi možete da napravite simpatičan ugao za sedenje i igru, a od isečene palete možete dobiti i policu i čiviluk. Nova i moderna sofa može da se napravi od paleta, a ako tražite novu kućicu za ljubimca, onda je napravite od paleta. Malo dajte mašti na volju, zabavite se i nešto kreativno napravite, jer izgleda da euro palete mogu da se iskoriste na kreativan način u praktične svrhe.

Kupovinom paleta možete da rešite i mesto za cveće, jer se na palete saksije mogu lepo poređati. A svako ko voli da uživa u kućnom bioskopu, od sada može i sam da napravi mesto za uživanje. Slobodnu prostoriju opremite paletama, jastukom i televizorom i kućni bioskop je spreman!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *