Svi dobro znaju da su danas brojne usluge limo servisa. Osim rentiranja luksuznih automobila sa vozačem ili bez njega, iznajmljivanja manjih automobila i odltajmera, kao i iznajmljivanje limuzina za venčanje, danas je ponuda još proširena. Svaki dobar limo servis pruža i mogućnost da se iznajmi auto za šopin ili vinsku turu ili da se vozilo iznajmi za panoramsko razgledanje grada.

Mnogi skepctici bi se odmah zapitali za cenu i pomislili bi kako je sve to krasno, ali mora da puno košta. Ali, to ne mora da znači.

U svetu surove konkurencije, limo servisi se trude da što više kupaca privuku i da ih zainteresuju kako bi se ponovo vratili. Zbog toga svojim klijentima i nude brojne pogodnosti koje će učiniti da klijent uštedi, a da pritom bude zadovoljan uslugom.

U trci za klijentima!

Nisu samo limo servisi jedni drugima konkurencija, već su u trci za klijentima i rent a car agencije. Kada se sve to uzme u obzir na malom tržištu u Srbiji, onda ne iznenađuje što potencijalni kupci ne mogu lako da se odluče. Dok jedni žele manji automobil, većina traži luksuznu limuzinu, a samo manji broj zainteresovanih ipak hoće vozilo sa vozačem.

No, da bismo razbili predrasude, napomenućemo da vozilo sa vozačem ne mora nužno da bude skuplja usluga. A evo i zašto.

Krajnju cenu formira nekoliko faktora. Doduše, najpre se gleda da li se rentira auto sa ili bez vozača, pa se onda uzima u obzi broj dana, pa tek onda model automobila. U svakom slučaju, treba znati da se neuporedivo više isplati rentiranje vozila sa vozačem.

Prvo, ako ste krenuli u obilazak Srbije, ne morate da brinete da li idete pravi putem. Nije vaše da razmišljate da li je auto ispravan i da li ima dovoljno goriva. O tome kojim tempom ćete prolaziti kroz neki grad vi odlučujete, a na vama je takođe i da birate da li želite da vožnja bude brža ili sporija. Takođe, ne morate da mislite o gradskom prevozu i da li ćete na vreme stići, a pritom ne morate ni da slušate vodiča niti grupu turista koji se na nešto žale ili koji stalno gunđaju.

Kada se sve ovo pogleda, da li biste radije da izaberete limo servis i vozilo sa vozačem ili ćete krenuti na izlet po Srbiji sa grupom nepoznatih ljudi koji mogu da vam pokvare celokupni doživljaj?

Luksuzna limuzina ili oldtajmer za venčanje

Većina mladenaca danas bira luksuzne automobile za svoje venčanje. No, ima i onih koji se odlučuju za oldtajmere kako bi se osećali posebno tokom svadbenog dana. U svakom slučaju, za koju god da se vi opciju odlučite sigurno nećete pogrešiti.

Jasno je da venčanje bez limuzine sa vozačem ne može da prođe, ali ako ipak volite moderne modele onda oldtajmere prepustite drugima. Kakvu god želju da imate, ne brinite, za sve će se postarati limo servis, jer pouzdan limo servis zna kako svojim klijentima da obezbedi kvalitetnu i proverenu uslugu. Zato ne čekajte ni trenutak, već na vreme rezervišite svoju limuzinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *