Kada želite da promenite nameštaj u svom domu, a nemate dovoljno novca za kompletno renoviranje stana, onda uz malo novca možete ipak mnogo toga promeniti. Mora li uvek neka promena mnogo da košta? Uvek možete da nađete malo novca za nove zavese, za neki novi dekorativni detalj ili pak za novu lapmu, policu ili abažur.

Malo, ali dovoljno za početak

Naime, ako nemate trenutno novca ili su vam ugaone garniture trenutno nedostižne, onda uvek možete da pogedate šta je u ponudi, bez obaveze da išta kupite. Ako vam se sviđaju ugaone garniture i želite jednu za svoj dom, onda napravite takav plan kojim ćete moći da priuštite ovaj lep komad nameštaja za svoju kuću u nekom narednom periodu. Dok prikupljate novac za ugaonu garnituru možete uneti neke male promene u vaš dom. Naime, lepa, a ne mnogo skupa investicija svakako su ramovi za fotografije. Zašto se ne biste prisetili nekih srećnih trenutaka? Eto prilike da ponovo oživite stare uspomene i da sećanjima udahnete novi život. Fotografije sa vašeg venčanja ili proslave prvog rođendana vaše ćerke sada mogu dobiti novo mestu i to na zidu vašeg dnevnog boravka.

Ukoliko u hodniku imate dovoljno mesta za komodu i garderober, ali i za cipelarnik i opet imate prostora, onda biste mogli da ubacite i ogledalo. Sigurni smo da će promena biti upečatljiva, a dobro će vam doći jedno ogledalo u hodniku. Starom ogledalu možete dati novi život, možete ga ulepšati neki raskošnim i upečatljivim ramom.

Korak po korak

U svakom slučaju, dok birate ili samo gledate ugaone garniture možete baciti oko i na pojedine fotelje ili taburee, jer ako imate mesta uz ugaone garniiture uvek dobro dođu i jedna ili dve fotelje. Doduše, nije da je investicija mala, ali svakako je višestruko isplativa. Međutim, ako ne želite omiljenu fotelju da menjate, onda joj možete udahnuti novi život. Možete je odneti kod majstora koji će je presvući i vaša omiljena fotelja ponovo će biti kao nova. Mnogo je sitnica koje možete preurediti, a da vaš novčanik ne oseti. Dovoljno je da imate ideju koja ne zahteva niti mnogo novca niti vremena i promena je tu.

Međutim, ima ljudi koji ne smatraju promenom ništa što nije krupno. Tako recimo, pojedini kada renoviraju dom, oni menjaju i kompletan nameštaj. Mnogi bi se složili da je sve u vezi sa mogućnostima, zato ni ne čudi ako neko menja čitave ugaone garniture i želi nove, jer ko je u prilici, zašto ne bi svoje želje pretvorio u realnost. Mnogima se želja i mogućnost razilaze, pa smišljaju različite načine kako bi uvek nešto novo dopremili, sredili i uredili.

Nekada je bolje menjati po stanu po malo, jer onda se stalno nešto dešava. Sve ima svoje, zato ako mislite da li je vreme za neku promenu, sigurno jeste, jer da nije vi ne biste ni razmišljali o promeni. Malim koracima uvek se gradi velika promena, zato slobodno korak po korak u renoviranju stana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *