Bliži nam se i praznik ljubavi. Mnogi muškarci uveliko razmišljaju kako iznenaditi nežnije i lepše polovine birajući im poklon za Dan zaljubljenih, ne bili im tako iskazali osećanja zaljubljenosti, privrženosti, prijateljstva, pa i duboke ljubavi.

Da se devojke ne bi naljutile i da bi ih ganuli, muškarci primenjuju razne ideje kako bi im napravili iznenađenje za Dan zaljubljenh. Ipak, oni tradicionalisti i romantičari ostaju pri odluci da za Dan zaljubljenih pokloni budu divni cvetovi ili cvetni aranžmani.

Koje cveće odabrati kao poklon za Dan zaljubljenih devojci?

Cveće i cvetni aranžmani nepogrešiv su izbor jer ih apsolutnih 100% žena očekuje kao poklon za Dan zaljubljenih. Ukoliko ste je već priredili ovakvo iznenađenje za Dan zaljubljenih, očekujte novo oduševljenje, samo iskombinujte drugi cvetni aranžman ukoliko Vaša dama voli više vrsta cveća. Ili dodatno iznenadite!

Poslušajte znalce, pa spojite nespojivo, odaberite njenu omiljenu nijansu boje. Ako navija za Zvezdu, kupite crvene i bele ruže. Neke devojke su oduševljavali takvi „ navijački“ cvetni aranžmani. Slušajte tokom godine njene želje, i malo po malo gradite Vaše iznenađenje za Dan zaljubljenih.

vino

U kombinaciji onoga što želite da bude poklon za Dan zaljubljenih devojci može se naći širok asortiman raznih bombonjera, vina, parfema. Međutim, mnogi muškarci, u želji da se dokažu svojoj dami često posegnu za pogrešnim izborom, pa skupocena bočica nekada završi u torbici njene drugarice. Da je ne biste ražalostili ili joj dosadili još jednom čokoladom, budite kavaljer iz klasičnih filmova i odaberite ruže, gerbere, lale, ili orhideje i ukrasite mašnom da u ovo iznenađenje za Dan zaljubljenih dodate dozu elegancije.

Cvetni aranžmani koji su pravo iznenađenje za Dan zaljubljenih

Bar tog dana izbegavajte da joj kupite cveće koje prodaju usput u restoranu jer će dobiti isti poklon kakav i mnoge žene koje se zateknu u tom restoranu. Odaberite mesto sa tihom muzikom, intimnijom atmosferom i odličnom hranom. U nekom trenutku će joj Vaši cvetni aražmani koje ste pažljivo odabrali za nju reći koliko zapravo cenite dragu osobu.

Ukoliko ste još u studentskim danima, i ne možete da priuštite izlazak u restoran, ne brinite. Pravo i originalno iznenađenje za Dan zaljubljenih koji organizujete Vašoj devojci naći ćete u u poklonu kao što su njeni omiljeni cvetni aranžmani. Kao što smo naglasili na početku, sve dame vole pažnju, a vi joj Vaš cvetni znak pažnje popunite klasikom, belim kalama, ili neizostavnim crvenim ružama. Predivni cvetni aranžmani se kombinuju od sezonskog i cveća koje uspeva u određenim područjima. Možda  pronađete i cveće koje je popularno na njenoj omiljenoj destinaciji. Kupite joj lale dok ne otputujete u Holandiju!

lale-dan-zaljubljenih

Za gospodu koja bi rekla neizrecivo, a trenutno ne znaju kako da voljenoj izjave ljubav, u pomoć dolaze cvetni aranžmani u bojama ljubavi i kombinacijama crvene, ružičaste, bordo, narandžaste i lila. Neka ovaj poklon za Dan zaljubljenih devojci koju simpatišete ili volite opiše Vaše trenutno emotivno stanje, kao i planove.

Svaki muškarac koji uspe da svoje iznenađenje za Dan zaljubljenih prenese sa reči na dela, treba da zna da će sve dame to izuzetno ceniti i imaće o čemu da se hvale svojoj okolini. Najbitinije je što će im ostati divan utisak o Vama i cvetćima koje ste odabrali kao poklon za Dan zaljubljenih.

Da biste bili sigurni da Vaša lepša polovina dobije najbolji poklon kakav zaslužuje posetite centar „mirisne oaze“ kao što je cvećara Dunjin cvet i odaberite lično vaše iznenađenje za Dan zaljubljenih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *