pranje tepiha cena

Održavanje životnog i poslovnog prostora je velika obaveza, zato postoje servisi koji se bave čišćenjem i pranjem, kako bi Vaš prostor u svakom trenutku bio reprezentativan, a higijena na što višem nivou, sa ciljem da svima bude prijatan boravak u takvom prostoru. Čišćenje iz ovih razloga nikako ne treba odlagati, samo zbog toga što je zahtevno, zamorno, oduzima vreme, energiju. Sve ovo može da se posmatra i iz drugog ugla, ukoliko angažujete servis za čišćenje, onda ćete bez muke rešiti čišćenje, a zadovoljstvo će sigurno biti obostrano.

Čišćenje i pranje tepiha, cena i uslovi u Beogradu

Generalno čišćenje obuhvata sva čišćenja, od najfinijih do najgrubljih radova, pa održavanje životnog i radnog prostora. Ni malo nije jednostavno, posebno ako se držimo dinamike da bar jednom mesečno organizujemo generalno čišćenje, mada, u firmama to može biti i jednom u šest meseci ili jednom godišnje, zavisi od prostora, namene firme i protoka klijenata. Možda smo u ovom slučaju perfekcionisti, pa preterujemo, ali svakako da svako od nas voli kad udje u prostoriju koja blista, a posebno je zadovoljstvo kada je o našem prostoru reč. Generalno čišćenje se obično radi od poda do plafona, a pranje tepiha je najzahtevniji deo svakog generalnog čišćenja. Dobro je da danas postoje servisi koji rade pranje tepiha, cena je vrlo pristupačna i nudi se kompltena usluga pakovanja skanjanja nameštaja sa tepiha, pakovanja i transporta. Važno je detaljno tretiranje tepiha zato što su oni sakupljači raznih mikroba, nekada je to moguće odraditi na samom mestu, u prostoru koji se sredjuje, kao što je usisavanje tepiha profesionalnim usisivačima velike snage, medjutim, naravno da će pranje tepiha u servisu biti daleko boljeg kvaliteta od pranja tepiha na licu mesta. Ukoliko se spremate za pranje tepiha cena ne treba da bude faktor koji Vas brine. U Beogradu ćete veoma lako naći servis za pranje tepiha sa besprekornim uslugama pranja, u veoma kratkom dvadesetčetvoročasovnom roku, po vrlo povoljnim cenama. Na kojoj god da ste adresi u Beogradu, pa čak i najudaljenijoj od servisa, to nije Vaša briga,radnici iz Tip-Top servisa za pranje tepiha dolaze po tepih i vraćaju sutradan besprekorno čist tepih, na ono mesto sa koga su ga prethodnog dana podigli, a prevoz do Vas je besplatan ukoliko ste na teritoriji grada Beograda, a za pranje tepiha cena prevoza se često ne naplaćuje, čak , iako su klijenti u okolini Beograda. Bez obzira na ovakav kvalitet usluge, cena pranja je vrlo povoljna, prilagodjena dimenzijama tepiha i kvalitetnoj usluzi.

Dodatne usluge održavanja tepiha

Pored usluge pranja tepiha, ukoliko želite da zamenite rese ili boju ivice tepiha, servis za pranje tepiha bavi se i takvim uslugama. Po želji klijenta radnici će skinuti postojeće rese, zameniti ih novim ili samo opšiti krajeve tepiha novim trakama, tako da će tepih dobiti potpuno novi izgled, neće više delovati pohabano i staro, a tako osveženi tepih osvežiće i životni i radni prostor. Opšivanje se radi veoma kvalitetnim koncem, ili trakama , pa čak i kožnim trakama, od svih materijala i u svim bojama. Ukoliko od jednog tepiha želite dve nove staze i to je moguće skraćivanjem postojećeg tepiha.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *