Iako se još uvek nismo izvukli iz zimskih stvari dizajneri su već uveliko krenuli sa predstavljanjem trendova za proleće 2018. Ono što nam je svima uveliko jasno je da će ovog proleća preovladati tamno ljubičasta i boja lavande. Tako da ukoliko planirate da obnovite svoju garderobu sa ovom bojom sigurno nećete pogrešiti.

sako

Naočare za sunce

Ovaj aksesoar je u zadnjih nekoliko godina postao apsolutni “must have”. Ove sezone će se nositi naočare ekstravagantnih, upečatljivih oblika i okvira u pastelnim bojama, koje privlače pažnju.

Široke pantalone sa visokim strukom

Struk je ove godine definitivno u centru pažnje. Ima nekoliko načina da istaknemo struk kao što su korseti ili široki kaiševi ali ove godine će pantalone sa visokim strukom biti apsolutni hit.

starke

Sportska elegancija

Patike su odavno prestale da budu deo sportske odevne kombinacije. Sve više na ulici viđamo muškarce u sakou i patikama. Najvažnije kod sportske elegancije je da se osećate prijatno u onome što nosite a da pritom lepo izgledate.

Crne haljine midi dužine

Ove godine ćemo viđati našu omiljenu “malu crnu haljinu” u nešto drugačijem izdanju. Pored standardne elegantne kombinacije sve češće možemo videti kombinaciju midi haljine sa patikama i maskirnom jaknom. U toj kombinaciji ćete izgledati šik i urbano.

torbice

Neobični krojevi, aksesoari i dezeni

Kao i svake sezone dizajneri se zaista potrude da nam prikažu nešto novo i drugačije. Ove godine će ulice biti pune neobičnih modnih kombinacija. Ranije se znalo koje boje se nikada ne smeju kombinovati, ove godine ta pravila više ne važe. Reklo bi da što neobičnija kombinacija boja – to bolje. Na velika vrata se vraćaju i torbice koje se nose oko struka ili preko ramena.

Karirano

Kada je karirani dezen u pitanju, možemo samo reći da će i tokom 2018. biti u fokusu, baš kao i 2017. Ono što će se ove sezone razlikovati je da ćemo sada kombinovati karirano sa kariranim, i to različitih kariranih dezena.

Logo

Prošlo je skoro 20 godina od kada je nošenje majica sa logom dizajnera bilo “IN”. Kao što obično biva sve se opet jednom vrati u modu. Ovog proleća su logo majice apsolutni hit.

Pastelne boje

Kada pomislimo na proleće prvo što nam padne na pamet su živopisne boje. Ove godine su nas dizajneri obradovali paletom pastelnih i nežnih boja koje ćemo rado nositi.

sesir

Ukrasi za kosu

Više nije dovoljno samo imati dobru frizuru, sada glavu treba ukrasiti i drugim dodacima. Šeširi, marame, rajfovi, šnale i kape su pored naočara postale obavezan aksesoar. Ovaj trend sigurno nećete moći da izbegnete ovog proleća. Pored toga što su šik, šeširi vam mogu pomoći kada vam kosa ne izgleda baš najbolje a da pritom ne pokvarite celokuponi izgled.

Životinjski print

Ako ste mislili da će ove godine karo biti jedini print koji će se nositi – prevarili ste se. Životinjski (animal) print je uvek bio popularan ali možemo reći da se ove godine vraća na velika vrata. Ovaj print ćemo najviše viđati na cipelama i maramama ali ne brinite, ako imate haljinu ili mantil sa ovim printom biće to komad vredan pažnje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *