Kada smo na plaži, obično nemamo mnogo izbora u vezi sa tim šta obući, kako namestiti frizuru i slično. Mnogi se ne šminkaju kada idu na plažu, niti nameštaju frizuru, znajući da će sve to da se raspadne čim prvi put uđu u vodu.

kupaci kostim i mindjuse za plazuIpak, postoje drugi načini, kako da nekim malim trikovima učinite da se lepo osećate na plaži, da se osećate kao „riba u moru“, jer mnoge devojke jednostavno žele da izgledaju i budu savršene u svakom trenutku. I sada je naravno pitanje šta je savršenstvo za svakoga od nas. Dakle, samo da pojasnimo, ne govorimo o savršenstvu kao standardu, koji je postavljen, već govorimo o savršenstvu koje sami definišemo. Za nekoga je savršeno da dođe potpuno rasterećen na plažu, bez šminke, raščupane kose i sa nekom starom torbom. I to je u redu. Predlažemo vam neke ideje i trikove kako možete da izgledate fensi i moderno i na plaži, a možda se to uklopi u vašu viziju savršenog:

Minđuše na plaži?

Minđuše na plaži su dozvoljene, zašto da ne? Ukoliko želite da ih ne skidate i kada uđete u vodu, onda izaberite one manje minđuše, koje se kače ili na šrafić ili je u pitanju francuska kopča, kako biste bili sigurni da vam neće ispasti u vodi. Ukoliko ne želite da ih nosite dok se kupate, onda imate apslutnu slobodu da izaberete one minđuše, koje će da se uklapaju uz vaš kupaći kostim i koje će činiti da izgledate baš fensi. Nemojte naravno i preterivati, jer tanka je linija između fensi i kiča. Ako vam kupaći jednostavniji, birate onda spektakularnije, možda viseće minđuše, a ako je šaren onda defitivno neke manje minđuše i neutralnije.

Neophodan je idealan kupaći kostim

Naravno, pre svega neophodan je dobar kupaći kostim. Kupaći kostim treba dobro da vam stoji, kilogrami i građa nisu važni u ovom momentu, ukoliko odabete pogrešan kupaći kostim. Ukoliko niste sigurni onda birajte jednostavnije modele i jednobojne kupaće kostime. Gledajte da kupaćim kostimom sakrijete sve one mane, koje mislite da su mane, kako biste se vi manje obazirali na njih i kako biste se samim tim bolje osećali u svojoj koži.

Marama

Marama, koja može da posluži i kao kardiran i kao zaštita od sunca i kao modni detalj – je nešto što bi svaka devojka trebalo da ima na plaži. Tu maramu možete vezati oko struka, možete je vezati oko vrata, a takođe je možete vezati i oko glave. Kada je vežete oko glave, to može delovati kao neki turban ili nešto slično, što će biti idealno ukoliko uparite uz neke dobre minđuše.

Torba za plažu

Kada se spremamo za plažu, pa oblačimo našu lepršavu haljinu i spremamo se da zakoračimo u taj topli pesak, želimo da izgledamo lepo. Torba je nešto što je nephodno, ali i nešto što žene obožavaju. Tako da gledajte da to bude savršena torba za vas, torba kojoj ćete se iz dana u dan diviti i u koju će moći sve to da stane. Birate torbu od laganijih i prirodnih materijala, torbu, koju sunce ne može da ošteti i torbu u kojoj se vaše kreme od sunca neće istopiti, pošto neke lošije torbe stvaraju još veću toplotu unutar njih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *