Poslednjih godina ketering agencije su sve popularnije i to nije ni čudno. Pored toga što odlično rade, sve više postoji potreba za keteringom, jer hrana koja se priprema u ovim ugostiteljskim objektima odličnog je ukusa i još je boljeg izgleda, a to je ono što se traži u 21. veku.

ketering-biznisOdavno smo naučili kako da hranu učinimo ukusnom, ali je nekada zapravo filozofija kako da hranu učinimo i ukusnom i lepom na izgled. To znaju ugostitelji koji se bave keteringom. Ketering nije baš pogodan za sve situacije, jer ga ne prihvataju svi sa istim entuzijazmom. Međutim, postoje te situacije i proslave koje kao da su stvorene za ketering. I u pitanju su sledeće:

Okupljanje prijatelja

Kada se prijatelji okupljaju kod nekoga u stanu, obično to bude opušteno veče, uz dobro vino ili neko drugo alkholno piće i nešto za zameziti. Ketering je ovde dobra opcija, jer se niko ne muči da sprema hranu, već hrana stiže gotova i savršena. Hrana na stolu ispred okupljenih i nasmejanih prijatelja daje posebnu draž toj večeri. Prijatelji uživaju u čaši dobrog pića i raznoraznim ukusima, koje su ketering agencije pripremile. To često mogu da budu vrlo egzotični kanapei, koje do sada vaši prijatelji nisu ni viđali, a mogu da budu i veoma prijatni i zdravi kanapei na primer. Uz ovakvu zakusku vaši prijatelji će se dodatno opustiti i biće im još prijatnije, a posebno drago što su došli.

Ketering za poslovne sastanke i okupljanja

Ketering za firme je uvek dobra ideja kada su poslovni sastanci u pitanju ili neke poslovne žurke i proslave. Međutim, ketering je najbolja ideja kada dolaze inostrani gosti. Za njih se uvek sprema nešto posebno i drugačije i zato savetujemo da to bude izrazito kvalitetan ketering. Zna se da kada dolaze važni inostrani gosti da na njih treba da se ostavi posebno dobar utisak i zato se to radi na razne načine. Pre svega izaberite dobru salu gde će se obavljati ručak, dobro izaberite i ekipu koja će biti prisutna, izaberite srpska pića, kojima ćete sigurno zadovoljiti njegov ukus, ali obavezno izaberite izvanrednu hranu. Dakle, to mogu da budu egzotični ukusi, a mogu da budu i tradicionalni ukusi. Mogu biti i interesantni kanapei sa srpskim kulenom i srpskim kozijim sirom. Zatim to mogu da budu kanapei sa ajvarom i nekim sličnim srpskim ukusom. Obično se savetuje i naručivanje kanapea sa nekim svetskim ukusom, jednostavno kako bi stranci imali izbor i kako bi bili zadovoljeni kada je hrana u pitanju.

Nekonvencionalne svadbe

Ketering je odlična stvar za nekonvencionalne svadbe. Dakle, to su svadbe koje se održavaju na otvorenom ili koje se održavaju u nekim kafićima i koje više liče na žurke nego na klasične svadbe. Ketering i sve što ketering uključuje je i te kako poželjno kada su ove svadbe u pitanju. Dakle, na tim svadbama ništa nije uobičajeno i zbog toga ni sama hrana ne treba da podseća na hranu koja se inače služi na svadbama. Te svadbe se uglavnom pamte po tome kako su gosti bili opušteni i kako je hrana bila zanimljiva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *