Iako živimo u dobu gde se sve potrebne informacije mogu naći na Internetu, veliki broj ljudi i dalje ostaje privržen starim kanalima komuniciranja.

Vizit karte su nekada bile alfa i omega u poslovnom svetu. Smatralo se ličnom kartom brenda, firme ili poslodavca. Tako da je osoba bez vizit karte bila niko i ništa u svetu biznisa. Verovali ili ne, vizit karte nisu izgubile na značaju. Štaviše i dalje se masovno koriste. Jedna od njihovih ključnih prednosti jeste veličina. One su male, te ne zauzimaju puno prostora. Zato bez obzira čime se bavite, imajte vizit kartu u džepu, novčaniku ili sakou, torbi ili rokovniku, jer nikada ne znate kada će zatrebati.

Štampanje vizit karti se isplati

Vaša poslovna lična karta ne sme biti prenatrpana, već treba da sadrži osnovne informacije. Dakle, ime i prezime, kontakt telefon, mail adresa, adresa gde se fizički nalazi vaša firma ili preduzeće i naravno šta je to čime se vi bavite. Štampanje vizit karti ide brzo i znatno je povoljnije jer se štampa u više primeraka, što dodatno snižava cenu i isplati se.

Skeptici će reći da je to u današnjoj digitalnoj eri, nepotrebno štampano parčence kartona, jer sve što vam treba možete naći na Guglu. I to niko ne dovodi u pitanje. Danas se svako oglašava i nalazi na Internetu.

vizit-karta

Međutim, šta ako dođe do pada sistema? Nestane internet konekcija, a vama baš u tom trenutku hitno treba neko? Kako onda doći do te osobe? U ovakvim situacijama vizit karte jesu spas. Zato je neophodno imati ih. Iako vam ovo možda deluje nerealno, ne treba se toliko oslanjati na Internet. A i uvek treba imati alternativu, zar ne?

Vizit karta je vaša reklama

Štampanje vizit karti možete obaviti u dobro opremljenim fotokopirnicama. Možete se i sa zaposlenima u fotokopirnicama konsultovati oko dizajna ukoliko imate nekih nedoumica.

Gledajte da to zaista bude nešto što će vas i vaš posao predstaviti na pravi način. Vizit karta je zapravo vaša reklama. Mnogi se zadržavaju na beloj ili plavoj pozadini i crnim slovima. I to je u redu, ali priznaćete da deluje pomalo sterilno i bezlično.

Slobodno budite kreativni prilikom odabira dizajna za vašu vizit kartu. Neka to bude nešto unikatno što će vas odvojiti od ostalih i po čemu ćete zapasti za oko potencijalnim klijentima ili mušterijama.

Vizit karta vas predstavlja na poslovnim sastancima

Izbor dizajna je danas veliki. Vizit karta ne mora biti klasičnog pravougaonog oblika kao što je nekada bila, može da sadrži neku ilustraciju, a ne mora. Ona treba da oslikava vas i vaš posao. Podaci mogu biti i sa jedne i sa druge strane.  A ono što je važno jeste da se podaci mogu jasno pročitati i videti, sve ostalo su finese.

Vizit karte i dalje ostaju osnova vašeg poslovanje. Odštampajte vizit karte i predstavite sebe i svoje poslovanje na sastancima, poslovnim okupljanjima i skupovima, profesionalno i ponosno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *