Kada nekome godinama kupujete poklone onda dođete u situaciju da više ne znate šta da poklonite, nemate ideju, nemate jednostavno inspiraciju. Ili možda čak pomislite pa sve sam joj već kupio/la do sada. Dakle, u dilemi ste i ne znate šta i kako. Pomislili ste verovatno na nakit, a onda ste verovatno i pomislili da je to kliše, da je to tako klasično, da se neće iznenaditi ako joj kupite nakit, da je to nekako baš nužno rešenje i slično. Ne treba tako da razmišljate, a evo i zbog čega:

Nakit nikada nije „klasičan poklon“

Koliko god se činilo da je nakit klasika i kliše, naravno da to nije. Nakit je uvek originalan poklon i osobi koja inače voli nakit, nikada neće biti krivo kada joj to kupite. Nakit je nešto što može da učini ženu lepšom i atraktivnijom, da istakne njene dobro osobine. Samo naravno da morate da izaberete dobar komad nakita. Ako izaberete nešto što do sada nije nosila, onda to nikako nije klasičan poklon, onda je to poklon, koji i te kako ima neku poruku i poklon koji je i te kako poseban. Nakit je klasičan poklon samo onda kada se ni ne potrudite da izaberete lepo, kada se ni ne potrudite da otkrijete šta je to što bi moglo da se dopadne osobi kojoj kupujete. Dakle, kada kupujete nakit samo da biste kupili nešto/bilo šta, onda je to klasičan poklon. U svakom drugom slučaju je i te kako originalan i jedinstven poklon.

Komadom nakita možete poslati jasnu poruku

Da, određenim komadom nakita možete da pošaljete jasnu poruku. Možete toj osobi reći koliko je volite, možete joj reći koliko mislite da je ona posebna, koliko je zaista divna i koliko vam znači. Što bolji komad nakita izaberete onda će to biti i jasnije. I ne mislimo ovde na preskupe komade nakita, već mislimo na komade nakita koji će pristajati toj osobi i kojoj će zasuziti oči kada vidi zbog čega ste odabrali određeni komad nakita i zašto ste se baš odlučili da joj to poklonite.

Nakit može da traje večno

Naravno da sve zavisi od toga koji nakit birate. Kada birate nakit od plemenitih metala, možete da budete sigurni da će dugo trajati. Ako na primer birate srebrni nakit, onda on može vremenom da se ošteti malo, da se ispralja, ali sve to može da se sredi. Važno je samo da odaberete rodinirani komad srebrnog nakita i onda se tom komadu nakita ni godinama nakon što ste ga kupili neće desiti ništa. Ukoliko izaberete zlatni komad nakita, onda će on svakako trajati godina, jer kao što je poznato zlato traje. Lepo je kada nekome možete da poklonite večnost, koje je upakovana u minijaturnu kutijicu. Lepo je, jer ta osoba onda zna da je cenite i volite. Nakit nije kao komad odeće, koji će vremenom da se istroši i izgubi vrednost. Nakit neće da izgubi vrednost, neće izbledeti, neće izaći iz mode, ako pažljivo birate. Zato je nakit najbolja opcija ako nekome zaista želite da iskažete svu ljubav i poštovanje.

Izvor: Zlatara Tanasković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *