Čini se da se mnoga društva žale na to da im je nemoguće da se organizuju da provedu neko duže vreme zajedno, tako da bude ispunjeno zabavom, druženjem, a svakako i odmorom.

piknik1

Naravno, teško je uskladiti to da slobodno vreme svih bude u nekom istom ili sličnom periodu, da se obaveze poklope tako da svi budu u istom momentu slobodni, ali jedno je najbitnije, da imate volju i složno društvo koje želi da se organizuje, a svakako, te momente treba odmah iskoristiti, jer će ubrzo sigurno doći neko vreme kad sve više obaveza smanjuje mogućnosti tih velikih, lepih okupljanja koja za sobom ostavljaju dugotrajne i veoma drage uspomene.

Ako se predomišljate kako da iskoristite zajedničko slobodno vreme, onda evo nekoliko, tačnije tri predloga kako to da uradite, ali i šta je potrebno da uradite pre svega toga.

Vremenska prognoza

Na prvom mestu jeste informisanje – kakva će biti dugoročna vremenska prognoza za Beograd (naravno, ako živite u Beogradu). Od toga šta vremenska prognoza Beograd kaže, kakvo vas vreme očekuje u danima kada planirate neko okupljanje, zavisiće i sam odabir mesta i načina na koji će se sve odigrati. Uvek vremensku prognozu pratite tamo gde ste inače navikli, a da znate da su vesti i informacije pouzdane i sigurne, te da se neće dogoditi da vas mnogo iznenade, jer neka iznenadna, nenajavljena kiša, oluja, i te kako može da uništi sve planove i pre nego se sprovedu. A kada vremenska prognoza za Beograd da informacije koje su vam bile potrebne, sledi dalje i detaljno planiranje.

Roštiljanje

Ukoliko su vesti vremenske prognoze dobre, te vas očekuju lepo vreme i nešto više temeprature, onda je definitivno dan za prirodu. Svaki grad u svojoj blizini ima neka lepa, prijatna mesta, poput nekih livada, brda, pristupačnih šuma, ali i reka i jezera, gde možete organizovati jedno dobro roštiljanje sa svojim drugarima. Jedan dan izdvojen za ovakvo druženje će vas i te kako okrepiti, odmoriti i posle svega, bićete puni utisaka i uspomena za ceo život. Bilo gde da se odlučite da raspalite roštilj i stacinoirate svoj jednodnevni kamp, sigurno je da nećete pogrešiti.

piknik

Poseta nekom gradu

Ako niste za neko stacioniranje, a ipak je vreme dovoljno lepo i prijatno za veći deo dana koji ćete provesti napolju, onda uvek možete da se odlučite za posetu nekom susednom ili gradu koji je i dalje od vas. Poseta gradu koji do sada niste videli ili koji nedovoljno poznajete, uvek je lepo i zanimljivo upoznati uz najbolje drugare, a tako će vam se sigurno i sam grad mnogo više dopasti, jer zajednička energija i uživanje čine da vam sve bude daleko lepše i značajnije.

Kuglanje

A evo i jednog predloga kada vidite da vam vremenska prognoza kaže da vas očekuju kiša i loše vreme. Tokom zimskih meseci ili tokom proleća i leta kada padaju kiše, druženje ne sme da se obustavi ili odloži, već možete i dalje da radite dosta zanimljivih stvari, a jedna od njih svakako je kuglanje. Poput društvene igre koju biste igrali kod nekoga kući, kuglanje je daleko zabavnije, a osim toga više će vas i aktivirati, pokrenuti i učiniti da osetitie i malo adrenalina, jer se iako se igra sa najboljim drugarima, radi o takmičenju i tome ko će pobediti na kraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *