black-white-1444737_640

U posebnim epidemiološkim uslovima saveti trudnicama su da izbegavaju kretanje u zatvorenom prostoru a da svoje slobodno vreme iskoriste za šetnje u prirodi i druženja na otvorenom. Kako samo devet meseci nosi bebu u stomaku, buduća mama može lepo da uskladi svoje obaveze i organizuje svoje vreme, a da klasičnu zameni onlajn kupovinom.

Dušeci za krevetac se mogu kupiti online

Ako planirate dušek standardnih dimenzija 120x60cm ili 140x70cm onda je online kupovina idealno rešenje. Vi samo treba da se odlučite za materijal. Naime, ovakvi dušeci mogu biti sa i bez žičanog jezgra ili od memo pene. Bez obzira za koji se model odlučite, potrebno je par dana do isporuke. Kada nisu vanredne epidemiološke situacije isporuka može biti u roku od dva dana, no, kako u svim firmama je sve veći broj covid pozitivnih tako i putovanje od pošiljalaca do primalaca zna da potraje par dana. Savet je da ne čekate poslednji trenutak da obavite ovu kupovinu.

I dušeci po meri se mogu kupiti onlajn

Ako nameravate da kupujete dušek po meri onda računajte da vam je za dostavu istog potrebno nešto više vremena. Obično za samu izradu treba izdvojiti dva do tri dana, a kada se na to doda i vreme isporuke, najidealnije je da desetak dana unapred poručite željenu dimenziju.
Dušeci za krevetac po meri uglavnom se rade od memo pene.

Sklopivi modeli za prenosive krevece

Prenosivi kreveci su veoma zastupljeni poslednjih godina, a pogotovo ih biraju mladi parovi koji su navikli da dosta putuju. Naime, oni bebin krevetac svuda sa sobom nose te im i takav dušek odgovara. To su obično rešenja iz tri dela, lako se pakuju i ne zahtevaju posebnu montažu te su jednostavna za upotrebu. Dušeci za prenosivi krevetac su standardne dimenzije 120x60cm, a debljina im varira u zavisnosti od materijala, te mogu da budu od 5cm,6cm ili 8cm debljine. I ovi modeli dušeka su dostupni onlajn pa ih možete u svakom trenutku naručiti.

Modeli za kolevke

Nekima kolevke odgovaraju zbog malog prostora, dok drugi jednostavno žele da im bebe spavaju u onome u čemu su možda i oni kao bebe spavali. Zato i ne čudi činjenica da se kolevke uglavnom nasleđuju. Kako nemaju dubinu klasičnog kreveca, za njih se koriste samo oni modeli dušeka do 8cm debljine. Rade se po meri i nemaju neki poseban standard jer veličine kolevki variraju. U kolevkama bebe su bezbedne dugo te sigurno godinu dana mogu spavati u njima.
Ako se odlučite za njih, pošto zahtevaju nestandardne mere, računajte da treba da ih nekoliko dana pre nego vam zatrebaju i poručite.

Dušeci za krevetac ne zahtevaju poseban angažman kupaca s obzirom da se ne odlučujete za boju, desen. Njih ne uklapate u ostatak sobe te nesmetano kupovinu istih možete obaviti onlajn. Uštedećete dragoceno vreme, koje možete potrošiti na neke druge vama bitne aktivnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *