Bilo da vam treba ranac za prvaka ili starijeg školarca, Target rančevi su pravi izbor za vas.

Sa početkom upisa budućih prvaka u školu kreće interesovanje roditelja za školske torbe. U želji da zadovolje svoje mališane, roditelji često vrše višednevnu online pretragu, tražeći najbolji ranac za prvaka. Na tržištu je velika ponuda, kako anatomskih, tako i rančeva za starije školarce, ali ono što Target rančeve izdvaja jeste kvalitet, tradicija, light verzija rančeva kao i moderan dizajn.

target-ranac

Target anatomski rančevi za školu

Zbog velikog broja knjiga, dodatnih svezaka i opreme, prosečan ranac za prvaka je težak između šest i sedam kilograma. Kako težina istog prevazilazi preporučenih 10-12% detetove težine, izuzetno je važno da dete ima light verziju ranca. Naravno, nije presudno, pogotovo ukoliko starija osoba prati dete do škole noseći taj ranac. U tom slučaju, najbitnije je da se ranac detetu dopadne i da bude funkcionalan, što jeste odlika Target rančeva za prvake. Ono što ih dodatno krasi, jete ponuda i Target pernice sa Giotto ili Fila punjenjem, kao i torbe za patike u istom dezenu.

Da li je Target ranac na točkiće najbolje rešenje za vaše dete?

Odluku kupovine ranca na točkiće treba bazirati na realnim okolnostima. Odgovorite sebi na brojna pitanja, pre svega, koliko je škola udaljena, da li postoji bezbedan put kojim se dete kreće do škole, da li je učionica u prizemlju ili na spratu. Pojedini modeli rančeva na točkiće nemaju tregere te nije zamišljeno da mogu da se, po potrebi stave na ramena. Target rančevi na točkiće imaju tregere što olakšava korišćenje, ali svakako ukoliko će dete morati da nosi na ramenima povremeno taj ranac, možda ranac na točkiće nije rešenje jer su poprilično teži od običnih rančeva.

Školski rančevi Target brenda, moderni i funkcionalni za sve uzraste

Za devojčice je ranac bitan modni detalj te često imaju više njih u svojoj kolekciji. Dečacima to i nije toliko bitno. I za jedne i za druge važna je raznolikost modela, brojni džepovi i pregrade, kao i različite težine ranca koje Target može da ponudi. Poslednjih par godina veoma su popularni Target 2 u 1 rančevi za školu. Odlikuje ih jednostavan dizajn sa naglašenim zipom i mogućnost velikog opterećenja. Ponuda je velika, kako za dečake tako i za devojčice, a ovi rančevi imaju i posebnu eleganciju koja se obraćama srednjškolcima i studentima. Različiti materijali, posebne linije za lap topove svrstavaju Target rančeve među najpopularnije na domaćem tržištu.

Target torbe na rame, modni detalj sa višestrukom primenom

Torbe na rame su veoma popularne među svim uzrastima. Najčešće ih nose poslovni ljudi i školarci viših razreda osnovne škole kao i srednjoškolci. Nisu namenjene velikom broju knjiga, ali jesu za sve vannastavne aktivnosti, svakodnevne poslovne prilike, kao i studenstka predavanja.

Pored klasičnih vanvremenskih  dezena, Target u svojoj ponudi ima i retro torbe na rame.

Cene Target rančeva odgovaraju njihovom kvalitetu

Target brend svoje cene bazira na kvalitetu koji nudi. Dok pernice imaju punjenje flomasterima i bojicama poznatih brendova, materijal izrade vreća za patike u nivou je materijala od kojih izrađuju rančeve, što obično nije slučaj na tržištu. Ono što je njihov benefit jeste prepoznatljiv brend koji se traži, a razlog je pre svega, garancija kvaliteta te će neretko prodavac, ukoliko kupcu novac prilikom odabira ranca nije presudan, preporučiti Target brend.

Ukoliko ste u Beogradu, najveću ponudu Target programa naći ćete u prodavnici Zavrzlama na Voždovcu, dok za online ponudu predlažemo da posetite www.decjisajt.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *